Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζήτησε από φίλο του να τον θάψει ζωντανό!!

21 Νοεμβρίου 2011
Ζήτησε από φίλο του να τον θάψει ζωντανό!!

Ένας 35χρονος Ρώσος, θέλοντας να αποδείξει το θάρρος του και να δοκιμάσει τις αντοχές του, απαίτησε από το φίλο του να τον θάψει ζωντανό στην πόλη Μπλαγκοβεστσένσκ , στη ρωσική Άπω Ανατολή, ώστε να περάσει μια νύχτα θαμμένος ζωντανός.

Οι δυο τους άνοιξαν ένα τάφο σε ένα κήπο και τοποθέτησαν μέσα σε αυτόν ένα φέρετρο δικής τους κατασκευής, εφοδιασμένο με σωληνάκια αερισμού. Ο νεαρός άνδρας μπήκε στο φέρετρο έχοντας μαζί του μια κουβέρτα, ένα μπουκάλι νερό και ένα κινητό τηλέφωνο. Αφού κάλυψε τον τάφο με ξύλινες σανίδες και με 20 εκατοστά χώμα, ο φίλος του θύματος επέστρεψε στο σπίτι του αφού προηγουμένως δέχθηκε μια καθησυχαστική κλήση από τον 35χρονο. Την επομένη το πρωί, άνοιξε τον τάφο και βρήκε το φίλο του νεκρό.

Ο ανακριτής της υπόθεσης σημείωσε πως την περιοχή εκείνη τη νύχτα, την έπληξε ισχυρή καταιγίδα και το νερό της βροχής έφραξε τα σωληνάκια αερισμού.
Το περασμένο καλοκαίρι, ένας κάτοικος της περιοχής Βολόγκντα στη βόρεια Ρωσία πέθανε από ασφυξία όταν θάφτηκε ζωντανός «για να απαλλαγεί από το φόβο του θανάτου». Σε ρωσικά blogs δημοσιεύονται πολλές ενθουσιώδεις μαρτυρίες που αφορούν ανάλογες εμπειρίες και οι οποίες δεν είχαν τραγικό τέλος, ωστόσο είναι δύσκολο να επαληθευτεί η αυθεντικότητα των μαρτυριών αυτών.

Πηγή:youkoufme.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share