Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Και όμως πλέον είναι ένας από τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές!(PHOTOS)

21 Νοεμβρίου 2011
Και όμως πλέον είναι ένας από τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές!(PHOTOS)

Δεν πειράζει Αντώνη. Κι ο Clooney παλιά δεν ήταν και τόσο ωραίος. Και μη φοβάσαι. Δεν θα δείξουμε το βίντεο στις θαυμάστριές σου.

ς μιλήσουμε λίγο για τη μύτη του Αντώνη Νικοπολίδη. Που φέρνει περισσότερο σε εκείνη του Γιόσου Σαριέγκι παρά στου γκριζομάλλη πρώην πορτιέρο. Το μεγαλείο της αναδεικνύεται σε αυτό το βίντεο από αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όταν ο Νικοπολίδης είχε δεχθεί πέτρα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ήταν μεσημέρι όταν ο Αλέξανδρος στο γραφείο μάς έδειξε αυτό το βίντεο. "Μπα, όχι ρε, αποκλείεται να είναι αυτός". Κι όμως, μόνο το ξεφύσημα λείπει από το βίντεο για να καταλάβεις ότι αυτός ο τύπος είναι πράγματι ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Έλα, δεν είμαστε πικρόχολοι. Αλλά όταν ακούς εδώ και μια δεκαετία ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο πιο sexy Έλληνας ποδοσφαιριστής, το πόσο μαγνητίζονται οι γυναίκες από τους γκρι κροτάφους του και το πόσο (μα πόσο) ομοιάζει στον George Clooney, δεν μπορείς να αφήσεις ένα τέτοιο βίντεο στην αφάνεια.

Και πώς να μην σχολιάσεις τη βέβαιη πλαστική στη μύτη. Κουτσομπολιό μεν αλλά μια τέτοια μύτη συναγωνίζεται επάξια τις ξιφομαχίες του Gerard Depardieu στο Cyrano de Bergerac. Μάλλον (και) για πάρτη του τραγούδησε ο Βασίλη Παπακωνσταντίνου το "πώς είναι έτσι το παιδί και τι μεγάλη μύτη".

Μην ανησυχείς Αντώνη. Και ο Clooney δεν ήταν και τόσο ωραίος όταν ήταν μικρός. Αφού γκριζάρατε την αποκτήσατε τη γοητεία.

Πηγή:oneman.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share