Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χώρισε την γυναίκα του επειδή είχε κρυφό προφίλ στο Facebook!!

16 Νοεμβρίου 2011
Χώρισε την γυναίκα του επειδή είχε κρυφό προφίλ στο Facebook!!

Το πρώτο διαζύγιο λόγω facebook είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα. Το ζευγάρι, γονείς δύο παιδιών, έλυσε τα δεσμά του γάμου του καθώς η σύζυγος έκρυβε από τον άντρα της τον «πονηρό» λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου, το ζευγάρι έφτασε στις δικαστικές αίθουσες διεκδικώντας κατ' αντιδικία το διαζύγιό του, λόγω της δημιουργίας προφίλ της συζύγου στο facebook χωρίς την έγκριση του άντρα της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Espresso, ο 40χρονος σύζυγος πληροφορήθηκε την ύπαρξη των φωτογραφιών και των στοιχείων της γυναίκας του στο facebook από έναν συνάδελφό του στο γραφείο.

Στην αίτηση διαζυγίου, ο 40χρονος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι προσβλήθηκε στο εργασιακό του περιβάλλον ανεπανόρθωτα, όταν ο νεαρός συνάδελφος του είπε ότι συνομιλεί με μία γυναίκα που οι φωτογραφίες της μοιάζουν με την Άννα.

«Έκπληκτος διαπίστωσα ότι ήταν ή ίδια η γυναίκα μου που παρουσιαζόταν με το προφίλ της ελεύθερης για να ξεφύγει από την πλήξη που της προκαλούσαν οι συζυγικές υποχρεώσεις», όπως λέει ο ίδιος στην αίτηση διαζυγίου.

Πηγή:newsbeast.gr


 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share