Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κουράστηκε να είναι γεροντοκόρη και αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της!

15 Νοεμβρίου 2011
Κουράστηκε να είναι γεροντοκόρη και αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της!

Η τριαντάχρονη Wei Chen, μία υπάλληλος γραφείου από την Ταϊπέι, δεν "εμπνεύστηκε" από τους άνδρες που είχε γνωρίσει ώστε να διαλέξει σύζυγο... Υποκύπτοντας στην κοινωνική πίεση, αποφάσισε να παντρευτεί, αλλά τον... εαυτό της, χωρίς γαμπρό!

Έθεσε για μια ...... σειρά φωτογραφιών σε ένα μακρύ λευκό φόρεμα, προσέλαβε έναν οργανωτή γάμου και νοίκιασε μια αίθουσα δεξιώσεων για μια γιορτή γάμου με 30 φίλους. Έχει ακόμη πληρωθεί και για ένα μήνα του μέλιτος σόλο στην Αυστραλία!

"Η ηλικία των τριάντα είναι μια χαρακτηριστική περίοδος για μένα. Η εργασία και η εμπειρία μου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν έχω βρει έναν σύζυγο, επομένως τι να κάνω; Δεν είναι ότι είμαι κατά του γάμου. Ελπίζω μόνο ότι μπορώ να εκφράσω μια διαφορετική ιδέα μέσα στα όρια μιας παράδοσης», δήλωσε η Τσεν.

Ο γάμο της, κόστισε $ 5.675, και τράβηξε πολύ προσοχή στο ίντερνετ με πάνω από 1.800 ως επί το πλείστον σχόλια συμπάθειας.

Μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης της Ταϊβάν σχετικά με το γάμο είχε ως αποτέλεσμα οι γυναίκες παντρεύονται αργότερα και λιγότερο συχνά όσο υπάρχει οικονομική πρόοδος. Αυτό υποκίνησε κυβερνητικές ανησυχίες για μείωση της γεννητικότητας του νησιού και τον αντίκτυπο της στην εθνική παραγωγικότητα.

Η Chen δεν μπορεί να καταχωρήσει επίσημα το γάμο με τον εαυτό της, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει από μια τελετή και πάλι, εάν βρει έναν σύζυγο που πληροί τις προϋποθέσεις της.

Αν το σκεφτείτε, όσο περίεργο φαίνεται, η ιδέα της αγάπης του εαυτού μας σε βαθμό γάμου μπορεί να είναι παράλογη, αλλά είναι λίγο χαλαρωτική. Γιατί χωρίς αγάπη για τον εαυτό του καθενός δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη για τους άλλους...

Παρόλα αυτά, τι θα κάνει άραγε αν αργότερα αποφασίσει ότι υπάρχουν "ανυπέρβλητες διαφορές" και θέλει ένα διαζύγιο;

ierosagon.org

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share