Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ένα ATM που κάνεις ανάληψη κοσμημάτων!!

15 Νοεμβρίου 2011
Ένα ATM που κάνεις ανάληψη κοσμημάτων!!

Τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, τα γνωστά μας ATM, έφεραν την επανάσταση στις συναλλαγές μας με τις τράπεζες πριν από περίπου 20 χρόνια.

Πλέον ένα νέο είδος ATM φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών. Δεν θα προσφέρει χαρτονομίσματα, αλλά πολύτιμα υλικά όπως διαμάντια, χρυσό και ασήμι. Εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης η εταιρεία Gitanjali Group, παρουσίασε στο Mumbai της Ινδίας το πρώτο ΑΤΜ διανομής διαμαντιών και χρυσού...

Αυτό το μηχάνημα ανάληψης έχει σχεδιαστεί πάνω στις αρχές ενός κανονικού ΑΤΜ, με τη διαφορά ότι θα έχει τη δυνατότητα να δίνει ακόμα χρυσά και αργυρά νομίσματα για θρησκευτικούς λόγους. Επιπλέον το ΑΤΜ θα προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από διαμαντένια κοσμήματα.

Η εταιρεία ευελπιστεί ότι μια τέτοια δυνατότητα θα καλύψει τους αγοραστές της τελευταίας στιγμής, δίνοντάς τους έτσι άμεση ικανοποίηση. Άλλωστε πόσες φορές δεν χρειαστήκατε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι μέσα στη νύχτα και ενώ όλα τα κοσμηματοπωλεία ήταν κλειστά; Όπως και να 'χει, η εταιρεία ενημέρωσε ότι θα υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών και μετρητών.


Πηγή: clopyandpaste.blogspot.com

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share