Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα εστιατόριο βγαλμένο από την Παλαιολιθική εποχή!!(PHOTOS)

2 Νοεμβρίου 2011
Ένα εστιατόριο βγαλμένο από την Παλαιολιθική εποχή!!(PHOTOS)

Το εστιατόριο «Sauvage» στα περίχωρα του Βερολίνου είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Εδώ δεν θα βρείτε τυρί, κλασικό ψωμί ή ζάχαρη στα γλυκά. Αντ ' αυτού, οι επισκέπτες απολαμβάνουν πιάτα που περιλαμβάνουν αποκλειστικά και μόνο προϊόντα που είχαν στη διάθεσή τους οι κυνηγοί-συλλέκτες της Παλαιολιθικής Εποχής!

Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες με κάπαρη ελιές και κουκουνάρια, ψωμί χωρίς γλουτένη και παξιμάδια με βάση το ελαιόλαδο, επίσης καπνιστό σολομό και διάφορα πιάτα με κρέας και ψάρι, ενώ τα επιδόρπια δεν περιέχουν ζάχαρη. Οι ιδιοκτήτες του «Sauvage» (που στα Γαλλικά σημαίνει «άγριος») υποστηρίζουν στο έπακρο το κίνημα της «παλαιολιθικής διατροφής», σύμφωνα με το οποίο οι οπαδοί του τρώνε μόνο τα τρόφιμα που ήταν διαθέσιμα στους ανθρώπους της Εποχής του Λίθου.

Αυτό σημαίνει οργανικά, μη επεξεργασμένα οπωροκηπευτικά, κρέας, ψάρι, αβγά, ξηρούς καρπούς, σπόρους και βότανα. Οι επισκέπτες του πρωτότυπου αυτού εστιατορίου ξέρουν ακριβώς τι συστατικά τρώνε σε κάθε πιάτο μιμούμενοι κατά έναν τρόπο... τον caveman!

Πηγή:perierga.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share