Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Όλη η αλήθεια για το «ιπτάμενο αντικείμενο» στον ουρανό της Κρήτης - Τι ήταν τελικά (video)

Έγινε vira; !

25 Ιουνίου 2024 11:19
Όλη η αλήθεια για το «ιπτάμενο αντικείμενο» στον ουρανό της Κρήτης - Τι ήταν τελικά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral σε όλα τα social media έχει γίνει ένα «ιπτάμενο αντικείμενο», το οποίο διέσχισε τον ουρανό της Κρήτης το βράδυ της Κυριακής (23/6), με αποτέλεσμα να πάρουν «φωτιά» τα σενάρια και οι θεωρίες συνομωσίας αναφορικά με το τι θα μπορούσε να είναι!

Στο γκρουπ στο facebook, «το διάστημα είναι πολύ κουλ», αναφέρεται πως το περίεργο αντικείμενο, δεν ήταν κάτι άλλο από πύραυλο της SpaceX.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης: ΙΧ που οδηγούσε 20χρονος καρφώθηκε σε δέντρο - Η τραγική ειρωνεία με το μήνυμα

«Κατά πάσα πιθανότητα ήταν ο πύραυλος της SpaceX (για την ακρίβεια η 2η βαθμίδα του), της αποστολής Starlink 10-2, που μετέφερε δορυφόρους internet σε τροχιά. Η εκτόξευση έγινε στις 20:15 Ελλάδος από την Florida των ΗΠΑ και το πρώτο πέρασμα πάνω από την Ελλάδα διέσχισε το Αιγαίο με νοτιοανατολική κατεύθυνση. Το δεύτερο πέρασμα φαίνεται να περνάει πάνω από την Κρήτη περίπου μία ώρα αργότερα με κατεύθυνση ανατολική», αναφέρει.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, -όπου δημοσιεύθηκαν και φωτογραφίες- το συγκεκριμένο αντικείμενο έγινε αντιληπτό όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Λουτράκι κ.α.).

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share