Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Ο Τοτός γίνεται 18 και προσπαθεί να βρει γκόμενα: Το ανέκδοτο της ημέρας (14/4)

Πολύ γέλιο!

14 Απριλίου 2024 07:06
Ο Τοτός γίνεται 18 και προσπαθεί να βρει γκόμενα: Το ανέκδοτο της ημέρας (14/4)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τοτός γίνεται 18 και προσπαθεί να βρει γκόμενα: Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (14/4) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το ανέκδοτο παρακάτω

Είναι ο Τοτός 18 ετών και προσπαθεί να βρει γκόμενα. Αλλά όλες τον φτύνουν. Ο Τοτός απορώντας γιατί τον φτύνουν οι γκόμενες πάει στον Μπόμπο και του λέει:

-"Μπόμπο μήπως ξέρεις γιατί με φτύνουν όλες οι γκόμενες;"

-"Γιατί τι τις κάνεις;"

-"Να τις βρίζω..."

-"Εμ, γι` αυτό σε φτύνουν!"

-"Άκου τι θα κάνεις, θα την πας στην ακρογιαλιά το βράδυ και θα της λες, πω πω το φεγγάρι τι ωραίο σήμερα ολόγιωμο!! Και αστέρια, πολλά αστέρια!"

Τέλος πάντων την άλλη μέρα το βράδυ την πάει στην παραλία και της λέει:

-"Tι ωραίο το φεγγάρι σήμερα και αστέρια πολλά αστέρια 1,2,3,4 της πουτάνας γίνεται!".

Bonus ανέκδοτο

Ένας Ιταλός, ένας Γερμανός κι ένας Πόντιος δουλεύουν σε μία οικοδομή. Μόλις χτυπάει το καμπανάκι για κολατσιό βγάζουν ο καθένας το τάπερ του για να φάνε.

Ο Γερμανός λοιπόν βλέποντας το φαγητό που του έχει φτιάξει η γυναίκα του λέει: όχι ρε γαμώτο, πάλι λουκάνικο Φρανκφούρτης θα φάω; Αν κι αύριο έχω το ίδιο φαγητό θα πέσω από την οικοδομή να σκοτωθώ.

Ανοίγει και ο Ιταλός το τάπερ του, βλέπει το σπαγγέτι που του έφτιαξε η γυναίκα του και λέει: όχι ρε γαμώτο πάλι σπαγγέτι θα φάω σήμερα; Aν αύριο έχω το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την oικοδομή.

Ανοίγει κι ο Πόντιος και βλέπει κι αυτός το κολατσιό του και λέει: όχι ρε γαμώτο πάλι σάντουιτς θα φάω σήμερα; αν αύριο είναι το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την οικοδομή να σκοτωθώ.

Την άλλη μέρα δυστυχώς το κολατσιό όλων ήταν το ίδιο οπότε οι τρεις ορκισμένοι φίλοι ένας-ένας με τη σειρά του έπεσαν από την οικοδομή και σκοτώθηκαν.

Στην κηδεία η χήρα του Γερμανού οδειρόμενη φώναζε: «Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου το έλεγες ότι ήθελες άλλο φαγητό να σου φτιάξω;».

Η γυναίκα του Ιταλού κι αυτή κλαίγοντας φώναζε: «Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου είπες πως είχες βαρεθεί το σπαγγέτι να σου φτιάξω κάτι άλλο;».

Και η γυναίκα του Πόντιου: «Aχ Γιορίκα μου γιατί; αχ αντρούλη μου γιατί; γιατί; γιατί; αφού μόνος σου το έφτιαχνες!».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share