Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Έβλεπε το πορτοφόλι της μητέρας του να αδειάζει συνεχώς - Όταν έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της ανακάλυψε κάτι απίστευτο

«Πάγωσε» με την αποκάλυψη της αλήθειας

12 Απριλίου 2024 18:39
Έβλεπε το πορτοφόλι της μητέρας του να αδειάζει συνεχώς - Όταν έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της ανακάλυψε κάτι απίστευτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Sophy Retallick πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από κρυφή κάμερα να ληστεύει χρήματα από το τσαντάκι της 83χρονης πελάτισσάς της, μιας ηλικιωμένης γυναίκας με άνοια, που υποτίθεται ότι είχε προσληφθεί ώστε να την προσέχει.

Την τραγική ανακάλυψη έκανε ο γιος της, που έβλεπε το πορτοφόλι της ανήμπορης μητέρας του να… ξεφουσκώνει. Κατά συνέπεια, γέμισε το σπίτι στην Κορνουάλη της Αγγλίας με κρυφές κάμερες ασφαλείας και ανακάλυψε ότι η μητέρα του έπεφτε διαρκώς θύμα κλοπής από τη νοσοκόμα.

Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό που κατέγραψε κάμερα έξω από σπίτι.

Δηλητηριώδες φίδι καταπίνει ολόκληρο πύθωνα: Κρυφή κάμερα καταγράφει λεπτό προς λεπτό το σοκαριστικό θέαμα (video)

Οι θηρευτές φιδιών Sally και Norman Hill κατόρθωσαν να καταγράψουν ένα σπάνιο θέαμα με ένα δηλητηριώδες φίδι (eastern brown snake) να καταπίνει έναν μικρότερο είδος πύθωνα (carpet python).

Το ζευγάρι κλήθηκε σε ένα σπίτι σε προάστια του Goodna, στα δυτικά του Μπρίσμπεϊν, στην Αυστραλία προκειμένου να πιάσει ένα φίδι. «Δεν είχαμε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, είναι πολύ σπάνιο ένας θηρευτής φιδιών να έχει την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά σε κάτι τέτοιο», δήλωσε η κα Hill, ενώ παράλληλα σας παρουσιάζουμε και τη συγκλονιστική επίθεση πύθωνα σε 5χρονο!

«Ακούγαμε πάντα τους παλιούς να λένε “εάν έχεις έναν πύθωνα του είδους δεν θα έχει ένα τέτοιο φίδι”, κάτι που προφανώς πρόκειται για μύθο». Όπως εξήγησε η ίδια, αναγκάστηκαν να περιμένουν για ώρα στο σπίτι μέχρι το φίδι να τελειώσει το γεύμα του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα φίδια του είδους eastern brown τρώνε συνήθως ποντίκια, βατράχους και σαύρες, είναι όμως γνωστό ότι μπορούν να φάνε άλλα φίδια ή ακόμη και του ίδιου είδους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share