Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Σκύλος κάνει προπόνηση σε γυμναστήριο - Αχώριστος από το αφεντικό του (photos)

Έτοιμος για όλα ο σκυλάκος!

7 Απριλίου 2024 16:51
Θεσσαλονίκη: Σκύλος κάνει προπόνηση σε γυμναστήριο - Αχώριστος από το αφεντικό του (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου, τόσο που τον ακολουθεί ακόμα και στο γυμναστήριο, ακολουθώντας κι εκείνος το… πρόγραμμά του.

Δείτε επίσης: Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο αν έχετε ικανότητες ντετέκτιβ θα εντοπίσετε τον σκύλο σε 10 δευτερόλεπτα

Όπως μπορείτε να δείτε από την φωτογραφία από το thesstoday.gr, ο συμπαθητικός σκύλος έχει ανέβει στο διάδρομο και κάνει κι αυτός προπόνηση μαζί με τον ιδιοκτήτη του, σε γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης!

Θεσσαλονίκη: Σκύλος κάνει προπόνηση σε γυμναστήριο

«Με ήθελε για τα λεφτά μου και τον χώρισα»: 86χρονη «έστειλε» τον 46χρονο σύζυγό της και τα έφτιαξε με μικρότερο

86χρονη γιαγιά δεν χάνει την πίστη στον ερώτα και μετά το διαζύγιο που πήρε με τον κατά 46 χρόνια μικρότερο Αιγύπτιο σύζυγο της, τώρα φλερτάρει ξανά με ένα νεαρότερο ηλικιακά άνδρα.

Η Iris Jones χώρισε πρόσφατα τον 38χρονο Mohamed Ibrahim που γνώρισε στο Facebook, επειδή εκείνη τον αγάπησε, αλλά αυτός «ήταν μαζί μου για τα λεφτά. Ήθελε να του παρέχω τα πάντα».

Αρχικά, ήταν απογοητευμένη, γιατί αναγκάστηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση, αλλά όλα άλλαξαν όταν έλαβε μήνυμα από μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με την nypost, το μήνυμα υποστήριζε ότι ο Mohamed «είναι απατεώνας που προσποιείται τον ερωτευμένο σε ηλικιωμένες και στη συνέχεια τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά για να κάνει τη ζωή του».

Μάλιστα, η γυναίκα που επικοινώνησε με την Iris, παρουσίασε στοιχεία που έδειχναν να μιλάει με τον πρώην σύζυγό της πριν χωρίσουν και χωρίς εκείνη να ξέρει πως είναι παντρεμένος. Έπειτα, ανέφερε ότι τον φιλοξένησε σπίτι της, αλλά εκείνος εξαφανίστηκε μια μέρα, εφόσον είχε αδειάσει την πιστωτική της.

Πλέον, η Iris Jones αναφέρει ότι θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και έχει αρχίσει να επικοινωνεί με έναν 76χρονο που γνώρισε στο Facebook, ελπίζοντας να μην απογοητευτεί και από αυτόν τον μικρότερο σύντροφο, παρότι έχουν λιγότερη διαφορά ηλικίας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share