Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Θρίλερ σε πτήση: Μεθυσμένος επιβάτης έδωσε κουτουλιά σε αεροσυνοδό - Επιτέθηκε και σε άλλα μέλη του πληρώματος

Τα είδαν όλα οι επιβάτες

26 Φεβρουαρίου 2024 17:04
Θρίλερ σε πτήση: Μεθυσμένος επιβάτης έδωσε κουτουλιά σε αεροσυνοδό - Επιτέθηκε και σε άλλα μέλη του πληρώματος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ώρες αγωνίας έζησαν οι επιβάτες της πτήσης της Emirates από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν, το βράδυ της Κυριακής (25/2).

Ένας μεθυσμένος επιβάτης έγινε βίαιος στο τμήμα της business class του αεροσκάφους και αφού σηκώθηκε από τη θέση του, επιχείρησε να ρίξει κουτουλιά σε αεροσυνοδό.

Με την ευκαιρία, δείτε την ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της πιλότου Αμέλια Έκχαρτ.

Το πλήρωμα καμπίνας προσπάθησε να τον συγκρατήσει αλλά εκείνος σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε να φωνάζει ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει με το κεφάλι έναν από τους άνδρες του πληρώματος, προτού τον καθηλώσουν.

Μόλις τον έπιασαν, μια αεροσυνοδός έτρεξε με ένα ζευγάρι μαύρα καλώδια έκτακτης ανάγκης (φυλάσσονται στο αεροσκάφος για τον χειρισμό απείθαρχων επιβατών) για να του περάσει χειροπέδες.

«Ο μεθυσμένος ήταν εξαιρετικά βίαιος»

Ο άνδρας ήταν ακινητοποιημένος σε κάθισμα μέχρι την προσγείωση του Boeing 777 και στη συνέχεια επιβιβάστηκε η αστυνομία του πακιστανικού αεροδρομίου για να τον συλλάβει, όπως αναφέρει σχετικά η Daily Mail.

Οι συνεπιβάτες του πάντως δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το σοκ και δήλωναν «τρομοκρατημένοι» από το αμόκ και απέφευγαν να περνούν δίπλα από τον ιπτάμενο υπό τον φόβο ότι θα μπορούσε να τους επιτεθεί.

«Ο μεθυσμένος τύπος ήταν εξαιρετικά βίαιος. Το πλήρωμα της Emirates τον συγκράτησε και του πέρασε χειροπέδες, αλλά νομίζω ότι οι Αρχές του Πακιστάν τον άφησαν να φύγει, καθώς είχε καλές διασυνδέσεις» ανέφερε ένας εκ των επιβατών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share