Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πώς απαντά ένας κύκλωπας σε μήνυμα... Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (12/2)

Έχει ανέβει η θερμοκρασία για την εποχή και είπαμε να τη ρίξουμε...

12 Φεβρουαρίου 2024 17:50
Πώς απαντά ένας κύκλωπας σε μήνυμα... Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (12/2)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το AthensMagazine.gr παρουσιάζει για ακόμη μία φορά το καμένο ανέκδοτο της ημέρας με μία νέα... αδιανόητα κρύα δημιουργία χρήστη του Facebook, που ελπίζουμε να σας αρέσει και να την αγαπήσετε όσο και την προηγούμενη.

-Tι κάνεις κύκλωπα;

-Καλά είμαι ·)

ανεκδοτο-με-κυκλωπα
Κύκλωπας

Bonus ανέκδοτο

Ήταν μια πεθερά και είχε τρεις γαμπρούς. Ο πρώτος την αγαπούσε πολύ, ο δεύτερος λίγο λιγότερο και ο τρίτος καθόλου. Θέλοντας να δει ποιός την αγαπάει περισσότερο αποφάσισε να πάει στη θάλασσα με τον κάθε ένα από αυτούς και να προσποιηθεί ότι πνίγεται.

Πάει με τον πρώτο γαμπρό, μπαίνει στην θάλασσα και μετά από λίγο κάνει πως πνίγεται. Τότε εκείνος τρέχει και βουτάει μέσα στην θάλλασα για να την σώσει. Την επόμενη μέρα βρίσκει έξω από το σπίτι του μια Mercedes κι ένα σημείωμα που έγραφε : «Σε ευχαριστώ που με έσωσες, η πεθερά σου».

Την άλλη εβδομάδα πάει με τον δεύτερο γαμπρό κάνοντας το ίδιο κόλπο. Και εκείνος όπως και ο πρώτος την έσωσε και την άλλη μέρα βρήκε έξω από το σπίτι του μια Mercedes με το ίδιο σημείωμα.

Την επόμενη εβδομάδα πάει με τον τρίτο γαμπρό. Η πεθερά του κάνει πως πνίγεται αλλά εκείνος δεν βουτάει να την σώσει με αποτέλεσμα εκείνη να πνιγεί. Την άλλη μέρα και αφού έγινε η κηδεία, βρίσκει έξω από το σπίτι του 3 Mercedes και το παρακάτω μήνυμα: «Σε ευχαριστώ που με έσωσες, ο πεθερός σου».

Bonus ανέκδοτο 2: Η παρθένα και ο γάμος της

Παντρεύεται μια κοπέλα που είχε πολύ αυστηρούς γονείς και δεν ήξερε απολύτως τίποτα… Μία μέρα πριν η μητέρα της αποφασίζει να της πει τι πρέπει να κάνει με τον άντρα της στο κρεβάτι:

«Τώρα που παντρεύεσαι μπορείς να κάνεις αυτό που κάνουν οι παντρεμένοι… Δεν χρειάζεται να σου πω πολλά, θα κάνεις ό,τι σου λέει ο άντρας σου, αυτός ξέρει. Αλλά προς θεού αν σου ζητήσει ποτέ να γυρίσεις από την άλλη μεριά, εσύ δε θα δεχτείς! Αυτά δεν είναι του Θεού!»

Παντρεύεται, λοιπόν, η κοπέλα και όλα πάνε μια χαρά! Για 6 μήνες έκανε ότι της έλεγε ο άντρας της μέχρι που της ζήτησε γυρίσει και από την άλλη μεριά. Αυτή ανένδοτη: «Όχι αυτά δεν είναι του Θεού!» του λέει. «Γιατί αγάπη μου;» «Εγώ έτσι ξέρω. Εσύ γιατί θες και από την άλλη; Καλά δεν περνάμε έτσι;» του λέει. «Μα δεν νομίζεις πως είναι καιρός να κάνουμε κανένα παιδάκι;……»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share