Το ζευγάρι, τα αυγά και το κέρατο… Το ανέκδοτο της ημέρας (11/2)

Το ζευγάρι, τα αυγά και το κέρατο… Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (11/2) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως το χθεσινό!
Διαβάστε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω:
Ζευγάρι παντρεμένο πάνω από 30 χρόνια και μία μέρα την ώρα που η γυναίκα κάνει δουλειές στο σπίτι εντοπίζει στο κομοδίνο από την πλευρά του συζύγου της ένα κουτί.
Το ανοίγει από περιέργεια και βλέπει ότι έχει μέσα 6 αυγά και 3.000 ευρώ!
Αν και στην αρχή δεν δίνει σημασία αποφασίζεις να ρωτήσει τον άντρα της να της πει τι είναι αυτό!
Α, αυτό, λέει ο άνδρας της είναι βασικά κάτι προσωπικό αλλά έφτασε η στιγμή να σου το πω.
Κάθε φορά που σε κεράτωνα έβαζα ένα αυγό στο κουτί.
Η γυναίκα στεναχωρήθηκε, αλλά σκέφτηκε ότι 3 απιστίες σε 30 χρόνια γάμου δεν ήταν και τόσο πολύ:
– Και τι είναι τα 3.000 ευρώ; ρωτάει ξανά.
– Α, κάθε φορά που μάζευα 12 αυγά, τα πούλαγα!
Bonus ανέκδοτο: Ο κυνηγός και οι…καλόγριες
Ένας κυνηγός νυκτώθηκε στην ερημιά και όχι μόνο αυτό τον έπιασε και μια φοβερή καταιγίδα. Μέσα στην ερημιά αυτή και στην φοβερή καταιγίδα αναζητούσε με αγωνία ένα μέρος να ξαποστάσει. Ύστερα από πολλές ώρες βλέπει κάπου μακριά ένα αμυδρό φως. Με πολλή ελπίδα πλησιάζει και βλέπει ότι το φως ήταν ένα καντήλι μέσα σε ένα πολύ μικρό καμαράκι- προσκυνητάρι.
Με πολλή προφύλαξη πλησίασε και κοίταξε μέσα ,όπου είδε ότι ήταν ξαπλωμένες τσίμα- τσίμα τρεις καλόγριες. Χτυπά λοιπόν το τζάμι της μικρής πόρτας και σε λίγο του ανοίγει μια καλόγρια.
– Τι θέλετε ,ρωτάει.
– Τι ερώτηση είναι αυτή. δεν με βλέπεις Χριστιανή μου. Μούσκεμα είμαι και θέλω να μπω να ξαποστάσω.
– Εδώ δεν μπορείς να μπεις γιατί είναι ένας μικρός οίκος του Θεού μόνο για μοναχές και εξ άλλου δεν έχουμε χώρο.
– Τι είναι αυτά που λες…..Έτσι είπε Ο Χριστός , να αφήνουμε αυτούς που έχουν ανάγκη στην μοίρα τους. Τα τελευταία του λόγια ανάγκασαν τις μοναχές να το ξανασυζητήσουν και τελικά αποφάσισαν να του επιτρέψουν να μπει μέσα στο καμαράκι.
Αυτός σε λίγο ζήτησε την άδεια να του επιτρέψουν να βγάλει τα βρεγμένα του ρούχα ,πράγμα που έγινε. Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα του και έμεινε μόνο με το εσώρουχο. Aρχισε όμως να τουρτουρίζει από το φοβερό κρύο.
Οι μοναχές βλέποντάς τον να υποφέρει ,στριμώχτηκαν λίγο και έκαναν χώρο να ξαπλώσει δίπλα στην πρώτη μοναχή και να σκεπαστεί.
Αυτός μόλις σκεπάστηκε και ζεστάθηκε λίγη άρχισε να πασπατεύει την πρώτη καλόγρια.
Οι μοναχές άρχισαν να προσποιούνται ότι ροχαλίζουν.
Η πρώτη που δεχόταν ήδη τα χάδια του κυνηγού ακούστηκε :
– Γκρρρ …Γκρρρ… Γκρρρ… Αχ τι ωραία που είναι.
Αυτή που ήταν προς τον τοίχο ακούστηκε :
-Γκρρρ…Γκρρρ….Γκρρρ…. Έλα και από εδώ….
Οπότε η μεσαία ακούστηκε:
-Γκρρρ…..Γκρρρ….. Γκρρρρ….. Μη χαλάς την σειρά.


0 ΣΧΟΛΙΑ