Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Δεν πάει το μυαλό σας: Παπάς έβαλε κρυφή κάμερα στην εκκλησία για να βλέπει...

Τραγικό!

5 Ιανουαρίου 2024 13:12
Δεν πάει το μυαλό σας: Παπάς έβαλε κρυφή κάμερα στην εκκλησία για να βλέπει...
Από Κυριάκος Μελλίδης

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνουν οι κάτοικοι του χωριού Σταυροχώρι στο Δήμο Πάργας. Όπως καταγγέλλουν, ο παπάς της ενορίας τους, έχει τοποθετήσει δύο κρυφές κάμερες στην είσοδο της εκκλησία όπου βρίσκεται το Παγκάρι αριστερά και δεξιά, για να παρακολουθεί όσους πιστούς ρίχνουν το όβολο τους.

Οι κάμερες είναι κρυμμένες σε ηλεκτρικό υλικό για να μην φαίνονται από τους πιστούς που επισκέπτονται τον Ιερό Ναό. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και σε έναν γάμο, όπου κάμερα κατέγραψε κάτι σοκαριστικό πίσω από το ζευγάρι!

Παπάς από την Πάργα μετέτρεψε ξεκάθαρα την εκκλησία σε Big Brother τοποθετώντας κάμερες για να παρακολουθεί τι ρίχνουν οι πιστοί στο παγκάρι!

Τους ήρθε «ταμπλάς»: Έπαθαν το σοκ της ζωής τους μόλις είδαν τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα μέσα σε αυτό το νηπιαγωγείο (video)

Απίστευτο αυτό που κατέγραψε η κάμερα μέσα σε αυτό το νηπιαγωγείο, Θα μείνετε σοκαρισμένοι όταν το δείτε. Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι συγκρούστηκαν σε ένα γηροκομείο στο Seattle. Κάθε μέρα, οι 400 ηλικιωμένοι που μένουν στο Providence Mount St. Vincent υποβάλλονται στα γέλια, τα τραγούδια και τις συζητήσεις των νηπίων της περιοχής – και το λατρεύουν!

Είναι όλοι κομμάτι ενός πολύ ξεχωριστού πρότζεκτ το οποίο έχει ενσωματώσει ένα νηπιαγωγείο σε ένα γηροκομείο και φέρνει τους πολύ μικρούς κοντά στους πολύ μεγάλους. Οι δύο διαφορετικές αυτές γενιές κάνουν μαζί κατασκευές, τραγουδάνε, λένε ιστορίες ή φτιάχνουν σάντουιτς για τους άστεγους.

Τα μικρά νήπια έχουν όλη την προσοχή στραμμένη πάνω τους και μαθαίνουν πώς να βοηθάνε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με αναπηρίες. Οι ηλικιωμένοι με την σειρά τους, οι οποίοι αισθάνονται μοναξιά και κατάθλιψη, νιώθουν χρήσιμοι ξανά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας “Present Perfect” του Evan Briggs γι’αυτή την μοναδική ιδέα:

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια κρυφή κάμερα καταγράφει απίστευτες σκηνές, δείτε τι συνέβη σε αυτή την ανήμπορη γιαγιά

Στην κάμερα φαίνεται ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Ωστόσο μόλις μάθετε το λόγο που τραβήχτηκε αυτό το βίντεο θα πάθετε σοκ!

Οι κάμερες ασφαλείας και μη καθημερινά καταγράφουν απίστευτα περιστατικά, άλλα καταγράφονται κατά λάθος και σοκάρουν, άλλα συγκινούν και άλλα προκαλούν άφθονο γέλιο. Τόσο τα βίντεο όσο και οι σέλφι ανάμεσα σε ζευγάρια είναι το πλέον διαδεδομένο καθώς κατά αυτόν τον τρόπο μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις προσωπικές του στιγμές, δείτε εδώ την πιο συγκινητική πρόταση γάμου που κατέγραψε κάμερα μέσα στο βυθό.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια νεαρή κοπέλα με το σύντροφό της ξαπλωμένους στο κρεβάτι. Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο και ανταλλάσσει φιλιά γεμάτα πάθος. Ωστόσο, πίσω από αυτό το βίντεο κρύβεται μια ιστορία που σοκάρει.

Αν ανεβάσεις την ένταση στο βίντεο θα ακούσεις πως η κοπέλα απευθύνεται στον πρώην της λέγοντας χαρακτηριστικά "νομίζεις ότι είναι αστείο να απατάς. Ε, λοιπόν και εγώ σε απάτησα".

Το σύντομο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ η νεαρή κοπέλα κατηγορεί τον πρώην της ότι την απατούσε.

«Το αστείο είναι εις βάρος σου, γιατί και εγώ σε απάτησα», του λέει και ανταλλάσσει ένα φιλί με τον νυν της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share