Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Ιερέας ζητά διαζύγιο από την πρεσβυτέρα γιατί δεν... εγκρίνει την ενασχόληση της με τη μελλοντολογία!

Τι αναφέρει ο ίδιος ο 57χρονος από τον Πύργο

11 Δεκεμβρίου 2023 19:52
Ιερέας ζητά διαζύγιο από την πρεσβυτέρα γιατί δεν... εγκρίνει την ενασχόληση της με τη μελλοντολογία!
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο είναι ένας 57χρονος ιερέας στον Πύργο, επειδή δεν εγκρίνει την ενασχόληση της συζύγου του με τη Μελλονοτολογία.

Όπως είπε ο 16χρονος γιος του ζευγαριού, μιλώντας στο ekklisiaonline, η κρίση στη σχέση των γονιών του ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η μητέρα του άρχισε να συναναστρέφεται μια γυναίκα από το χωριό, που ασχολείται με τη χαρτομαντεία και την κηρομαντεία. Ο Παπάς προσπάθησε να αποτρέψει την Πρεσβυτέρα από αυτή την ενασχόληση, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από Κατερίνα Καραβάτου: «Με τον Κρατερό Κατσούλη δεν ήμασταν απλά παντρεμένοι...»

Τι αναφέρει ο Ιερέας

Ο ιερέας εξηγώντας την απόφαση του δήλωσε πως «η καταφυγή μας σε «μελλοντολόγους» αποτελεί δείγμα απιστίας στο Θεό. Ο πιστός εμπιστεύεται όλη τη ζωή του στα χέρια του Θεού και καταφεύγει πάντοτε σ’ Αυτόν ζητώντας τη θεία πρόνοια. Αυτή η πίστη του δίνει κουράγιο στις δυσκολίες και τις περισσότερες φορές ελκύει τη βοήθεια του Θεού.

Ο απόστολος Παύλος (Γαλ. 5, 20) απαγορεύει τη μαγεία την οποία ονομάζει φαρμακεία. Μόνο άνθρωπος άγιος, φωτισμένος από το Θεό, μπορεί αν φωτίζεται και αν αποκαλύπτει το μέλλον. Οι άγιοι του Θεού δεν παίρνουν χρήματα, όταν προφητεύουν. Αυτοί με τις προοράσεις τους βοηθούν τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο της σωτηρίας.

Οι αστρολόγοι, τα μέντιουμ, οι καφεμάντεις, οι χαρτομάντεις και οι χρήστες ταρό, εργάζονται με την έμπνευση πονηρών πνευμάτων. Ο Θεός δεν είναι τόσο μικρός, που στον καφέ ή στα χαρτιά να φανερώνει το θέλημά Του. Ούτε εξαναγκάζεται να φανερώσει το θέλημά Του, όποτε το θέλει ο καθένας».

Αποκαλύπτει ο Κρατερός Κατσούλης: «Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα Καραβάτου είναι ότι...» (video)

Στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, αναφέρθηκε ο Κρατερός Κατσούλης καθώς και στα παιδιά τους, καλεσμένος στην εκπομπή «Δυο στις 10».

«Η Κατερίνα είναι ένας πολύ καθαρός άνθρωπος. Ένας πολύ έντιμος και καθαρός άνθρωπος», ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης, με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε για το τι θαυμάζει περισσότερο στην Κατερίνα Καραβάτου.

«Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα, είναι ότι δεν έχει σημασία η δική μας σχέση, αλλά το ότι έχουμε δυο παιδιά, τα οποία λατρεύουμε, και αυτό θα πρέπει να είναι το κύριο και μοναδικό μέλημά μας. Να μη διαταραχθεί αυτή η ισορροπία, η αγάπη και η ασφάλεια.

Δε σκέφτηκα ποτέ πώς θα είναι η νέα καθημερινότητα μετά το διαζύγιο. Όταν έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, όταν έχεις παιδιά, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πολλά, πρέπει όλο το βάρος να είναι σε εκείνα. Το εγώ μας, γενικώς, είναι καλό να το έχουμε αποδυθεί. Όχι μόνο στην περίπτωση ενός διαζυγίου, αλλά γενικότερα, για να έχουμε πιο υγιείς σχέσεις», συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Κατάθεση ψυχής από Κρατερό Κατσούλη: «Προσωπικό κομμάτι με την Κατερίνα δεν υπάρχει, για να φτάσεις στο σημείο να χωρίσεις...»

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», μιλώντας για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν υπάρχει πια προσωπικό κομμάτι μεταξύ τους, ενώ, για να φτάσει στο σημείο να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι δε συμφωνείς. Με την ευκαιρία, με αυτή την ηθοποιό ήταν σε σχέση πριν παντρευτεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης εξομολογήθηκε πως «νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός γονιών που να μην αφήνει κάτι στα παιδιά. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εγώ 10 χρονών, σχεδόν όσο χώρισα και εγώ. Αυτό ήταν και μια μεγάλη μου αγωνία έτσι κι αλλιώς. Μα είναι αυτόματο ανακλαστικό γιατί, εάν χωρίσεις τελικά εσύ και τυγχάνει να χωρίζεις στην ίδια ηλικία που χώρισαν οι γονείς σου και έχεις ένα παιδί στην ίδια ηλικία, ακόμα και να θέλεις, δεν μπορείς να μην σκεφτείς κάποια πράγματα. Δεν γίνεται».

«Οι γονείς μου έκανα ότι μπορούσαν (σ.σ. για να μην χωρίσουν) αλλά εγώ θα ήθελα να έχουν μπορέσει καλύτερα ως παιδί. Στην αρχή έμεινα με την μητέρα μου και μετά έμεινα με τον πατέρα μου, ήταν επιλογή μου αυτό. Από τη στιγμή που κάνεις παιδιά, αυτό που οφείλεις να κάνεις και πρέπει να βρεις τον τρόπο, χωρίς να έχει δικαιολογίες, είναι: «Φίλε, πάρε το εγώ σου όσο αν είχες, όσο είχες, βάλ’ το στην τσεπούλα ή πέτα το γιατί τώρα έχεις κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό». Σε μένα σαν παιδί υπήρχε ένα ψυχρό κλίμα. Αυτό, λοιπόν, που θεώρησα εγώ και το είχαμε συμφωνήσει, όταν πια αποφασίσαμε να χωρίσουμε, ήταν ότι το δικό μας το κομμάτι «γεια σας» και εστιάζουμε στο άλλο κομμάτι».

«Προσωπικό κομμάτι με την Κατερίνα δεν υπάρχει, όχι. Δεν είναι ένας χωρισμός από μια σχέση. Όσο σοβαρή κι αν ήταν η σχέση με έναν άλλον άνθρωπο, όσο ερωτευμένος κι αν έχεις υπάρξει, σε αυτή την περίπτωση κατά τη γνώμη μου οφείλεις να το κάνεις αλλιώς. Δεν πρέπει να μπορείς, δεν αφορά εσένα πια και πρέπει να γίνει μια υπέρβαση».

«Προφανώς για να φτάσεις στο σημείο να χωρίσεις με έναν άνθρωπο σημαίνει ότι δεν συμφωνείς, δεν θέλεις να είσαι άλλο μαζί του. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν θέλεις να είσαι άλλο μαζί του, προφανώς και έχεις κάποια συναισθήματα τα οποία δεν είναι όλα ευχάριστα. Δεν αφορά όμως κανέναν, αφορά μόνο εσένα και τον άλλον με τον οποίο είχες αυτή τη σχέση. Με την Κατερίνα τι έχουμε πει, τι δεν έχουμε πει, είναι δικό μας θέμα. Βλεπόμασταν και συνεχίζουμε να βλεπόμαστε για τα παιδιά αλλά αποφασίσαμε ακαριαία σχεδόν ότι το δικό μας κομμάτι δεν έχει σημασία πια» τόνισε, επίσης, ο Κρατερός Κατσούλης στον παρουσιαστή της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share