Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

21χρονη κατάπιε οδοντόβουρτσα 20 εκατοστών: «Είχε μπει πολύ βαθιά! Με νάρκωσαν, μου άνοιξαν το στόμα και με ένα σπάγγο...» (photo-video)

«Ο μπαμπάς μου δεν μπορούσε να με βοηθήσει γιατί είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι με κατεστραμμένο αχίλλειο τένοντα»

6 Δεκεμβρίου 2023 07:51
21χρονη κατάπιε οδοντόβουρτσα 20 εκατοστών: «Είχε μπει πολύ βαθιά! Με νάρκωσαν, μου άνοιξαν το στόμα και με ένα σπάγγο...» (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 21χρονη κόντεψε δύο φορές να πνιγεί στο οικογενειακό τραπέζι, γιατί στραβοκατάπιε μια μπουκιά και στη συνέχεια κατάπιε την οδοντόβουρτσα 20 εκατοστών που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τον λαιμό της.

Η 21χρονη Heizea από την Ισπανία έτρωγε γαλοπούλα μαζί με τον πατέρα της, όταν ένα κομμάτι κόλλησε στο λαιμό της και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Αμέσως έτρεξε και έπιασε μια οδοντόβουρτσα, που χρησιμοποίησε ως εργαλείο για να απομακρύνει το κομμάτι κρέας. Η νεαρή τα κατάφερε, όμως στη συνέχεια κατάπιε την οδοντόβουρτσα, επειδή είχε μπει βαθιά. Ενώ, μία 15χρονη με αλλεργία στο νερό περιγράφει την καθημερινότητά της και συγκλονίζει.

«Ο μπαμπάς μου δεν μπορούσε να με βοηθήσει γιατί είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι με κατεστραμμένο αχίλλειο τένοντα, οπότε αποφάσισα να βοηθήσω τον εαυτό μου χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσα. Επειδή η κατάσταση χειροτέρευε, άρπαξα το πρώτο πράγμα που μπόρεσα να πιάσω και ήταν η οδοντόβουρτσα», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με την New York Post.

«Προσπάθησα να την κρατήσω από τις τρίχες, αλλά μόλις το εμπόδιο καθαρίστηκε, απλώς απορροφήθηκε», πρόσθεσε η 21χρονη, ενώ οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Μετά από τρεις ώρες οι γιατροί μπόρεσαν να εντοπίσουν την ακριβή θέση της οδοντόβουρτσας στον λαιμό και την αφαίρεσαν μετά από 40 λεπτά.

Συγκεκριμένα, νάρκωσαν την γυναίκα, άνοιξαν το στόμα της και έδεσαν έναν σπάγκο στην κορυφή της οδοντόβουρτσας, την οποία και τράβηξαν προς τα έξω, αποφεύγοντας το χειρουργείο. «Ξύπνησα με την οδοντόβουρτσα δίπλα μου στο κομοδίνο», είπε η Heizea και ανέφερε πως «χάρηκα που μπορούσα να αναπνεύσω ξανά».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share