Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Όταν άφησε έγκυο την ερωμένη του, την εγκατέλειψε για να μην χαλάσει το γάμο του - Μια μέρα όμως έγινε το απροσδόκητο

Απίστευτη ιστορία!

3 Δεκεμβρίου 2023 11:51
Όταν άφησε έγκυο την ερωμένη του, την εγκατέλειψε για να μην χαλάσει το γάμο του - Μια μέρα όμως έγινε το απροσδόκητο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άντρας άφησε έγκυο την ερωμένη του αλλά την εγκατέλειψε για να μην χαλάσει το γάμο του, μια μέρα όμως έγινε το απροσδόκητο.

Η ζωή συχνά μας προσφέρει πολλές εκπλήξεις. Φυσικά, μπορεί να έχουμε άλλα σχέδια, αλλά το απροσδόκητο είναι μέρος της ζωής μας. Και όσον αφορά τις συναισθηματικές μας σχέσεις, τότε αναμφίβολα γίνονται συνεχώς εκπλήξεις. Παράλληλα, σοκάρει η ιστορία μίας 31χρονης όπου 10 μέρες μετά την έκτρωση πήγε για εξετάσεις. αλλά μόλις ο γιατρός είδε τον υπέρηχο τα έχασε με αυτό που είχε μέσα

Διαβάστε παρακάτω την απίστευτη ιστορία:

Ένας παντρεμένος άντρας είχε μια Ιταλίδα ερωμένη για πολλά χρόνια, μέχρι που μια μέρα του είπε ότι είναι έγκυος.

Ο άντρας δεν ήθελε να καταστρέψει τον γάμο του, και έτσι ζήτησε από την ερωμένη του, να επιστρέψει στην Ιταλία για να γεννήσει εκεί το παιδί, με αντάλλαγμα χρήματα. Της υποσχέθηκε να της παρέχει τα απαραίτητα για το παιδί, μέχρι να κλείσει τα 18.

Η γυναίκα συμφώνησε, και τον ρώτησε πως θα ήξερα ότι το παιδί γεννήθηκε. Για να γίνει διακριτικά, της ζήτησε να του στείλει μια κάρτα, γράφοντας “Σπαγγέτι”, όταν θα γεννούσε. Μετά από λίγο καιρό, αποχαιρετίστηκαν και εκείνη επέστρεψε στη πατρίδα της.

Όταν άφησε έγκυο την ερωμένη του την εγκατέλειψε για να μην χαλάσει το γάμο του αλλά μια μέρα όμως έγινε το απροσδόκητο

Πέρασαν σχεδόν 9 μήνες… Ένα βράδυ που ο άντρας γύρισε σπίτι, η γυναίκα του είχε ένα έκπληκτο βλέμμα στα μάτια της. "Αγάπη μου, λάβαμε μια πολύ περίεργη κάρτα σήμερα…"

"Περίεργο…Για να την δω"

Η γυναίκα του του έφερε τη κάρτα και είδε την αντίδρασή του. Ο άντρας έχοντας διαβάσει μερικές γραμμές, πρώτα χλώμιασε και έπειτα λιποθύμησε. Η γύναικα του έσπευσε να τον βοηθήσει, και η κάρτα έπεσε στο πάτωμα.

Το μόνο που έγραφε ήταν: "Σπαγγέτι, σπαγγέτι, σπαγγέτι, σπαγγέτι, σπαγγέτι. Τρία με κεφτεδάκια και δύο χωρίς. Σε παρακαλώ, στείλε και άλλη σάλτσα…"

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share