Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Μπήκε με κρυφή κάμερα σε κουζίνα διάσημου εστιατορίου και αυτό που αντίκρισε έχει εξοργίσει όλο το διαδίκτυο!

Αδιανόητο!

1 Δεκεμβρίου 2023 12:16
Μπήκε με κρυφή κάμερα σε κουζίνα διάσημου εστιατορίου και αυτό που αντίκρισε έχει εξοργίσει όλο το διαδίκτυο!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Κρυφή κάμερα: Δυστυχώς κάποιες φορές ότι λάμπει δεν είναι χρυσός… Αυτό ακριβώς θα καταλάβετε όταν παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγαίνεις υποτίθεται σε καλό εστιατόριο για να φας καθαρά και στην κουζίνα του γίνεται ο κακός χαμός.

Προσέξτε που πάτε και τρώτε!

Είχε υποψίες επί 2 χρόνια - Όταν έβαλε κρυφή κάμερα είδε τον αρραβωνιαστικό της να... (Video)

Μια γυναίκα επί δύο χρόνια διαπίστωνε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι της. Και αποφάσισε να βάλει κρυφές κάμερες για να διαπιστώσει τη συμπεριφορά του αρραβωνιαστικού της. Με όσα είδε και θα δείτε έπαθε σοκ...

Ο άντρας που αγαπούσε αποδείχτηκε πως κακοποιούσε συστηματικά τα ζώα που είχε η κοπέλα στο σπίτι τους. Και φυσικά, μόλις διαπίστωσε περί τίνος επρόκειτο, τον έδιωξε αμέσως.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ενώ, σε ένα άλλο σκηνικό ένας 29χρονος γνώριζε ότι η γυναίκα του τον απατά. Όταν μπήκε στο σπίτι με την κάμερα κανένας δεν περίμενε την αντίδρασή του.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του. Τα είδε όλα με αυτό που έκανε ολόγυμνη! (Video)

Μπούμερανγκ γύρισε η φάρσα που θέλησε να κάνει ένας νεαρός στην κοπέλα του... Γιατί μπορεί ο Ryan Hamilton, από το κανάλι του YouTube «Hammy TV», να σκόπευε να τρομοκρατήσει την όμορφη φίλη του, ωστόσο η έκπληξη που του επεφύλασσε αυτή ήταν πιο μεγάλη!

Και αυτό γιατί χωρίς να γνωρίζει ότι η κάμερα καταγράφει, τα πέταξε όλα! «Τι σκ@τ@ κάνεις; Είμαι ολόγυμνη», ακούγεται να λέει η γυναίκα. «Ω Θεέ μου, είναι τόσο ψεύτικο», σχολίασαν πάντως κάποιοι κάτω από το αποκαλυπτικό βίντεο που έγινε viral… Ενώ, μια 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι της. Θα ανατριχιάσετε με αυτό που κατέγραψε με την κάμερά της

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share