Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Σπάνιο θέαμα στους ελληνικούς δρόμους: Βίντεο με το αεροπλάνο που «προσγειώθηκε» στην Αττική Οδό να τη διασχίζει σε... κομμάτια!

Άναυδοι οδηγοί και περαστικοί από τους γύρω δρόμους

25 Νοεμβρίου 2023 19:20
Σπάνιο θέαμα στους ελληνικούς δρόμους: Βίντεο με το αεροπλάνο που «προσγειώθηκε» στην Αττική Οδό να τη διασχίζει σε... κομμάτια!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Με ένα απρόσμενο θέαμα ήρθαν, χθες Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, αντιμέτωποι οι οδηγοί στην Αττική Οδό καθώς η άτρακτος, οι κινητήρες και τα φτερά του αεροπλάνου μεταφέρθηκαν με νταλίκες παρουσία οχημάτων της Αττικής Οδού για την αποτροπή ατυχήματος.

Πρόκειται για ένα αεροσκάφος, το οποίο έγινε δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, για τη διεξαγωγή ασκήσεων και στα πλάνα που ακολουθούν, καταγράφεται η μεταφορά του προς τις εγκαταστάσεις της ΕΚΑΜ στο Μαρκόπουλο.

Από τη μεταφορά του συγκεκριμένου αεροπλάνου δημιουργήθηκαν μικρές καθυστερήσεις στους δρόμους απ’ όπου πέρασε η αυτοκινητοπομπή. Είναι ένα θέαμα που δεν το συναντά κανείς καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους και σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα των οδηγών.

Πανικός σε πτήση: «Είναι δαιμονισμένη, χρειάζεται βοήθεια...» - Γυναίκα προκάλεσε χαμό σε αεροπλάνο (video)

Χάος επικράτησε σε πτήση της Frontier Airlines όταν μια γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά και βγήκε εκτός εαυτού αρχίζοντας να φωνάζει. Μια επιβάτιδα, εμφανώς ταραγμένη, άρχισε να λέει ότι είναι δαιμονισμένη, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Το συγκλονιστικό βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Reddit Sunday, ξεκινά με μια γυναίκα με κοντά καστανά μαλλιά να ουρλιάζει με αγωνία, καθώς το προσωπικό και οι άλλοι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας να προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την ακινητοποιήσουν.

«Σταμάτα να μου τραβάς το μπράτσο», φωνάζει η γυναίκα στο βίντεο. Το κλιπ διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών δείχνει στη συνέχεια έναν άνδρα στο αεροπλάνο που ανταλλάσσει λόγια με ένα μέλος του πληρώματος πτήσης προτού η γυναίκα αρχίσει να σκαρφαλώνει πάνω από τα καθίσματα.

«Σταμάτα να με εμποδίζεις», φώναζε η γυναίκα, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, σε ένα άλλο μέλος του πληρώματος. Την ίδια ώρα ένα τρίτο μέλος του πληρώματος προέτρεπε τους επιβάτες να καθίσουν στις θέσεις τους.

Δείτε επίσης: Σπάνιο φαινόμενο σε αεροδρόμιο στον Καναδά: Boeing 777 των 300 τόνων προσγειώνεται σαν... πούπουλο (video)

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει μια επιβάτιδα που ακούγεται να λέει ότι υπάρχει ένας «πραγματικός διάβολος που θέλει να σκοτώσει τον καθένα σας, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς σας».

«Δεν είναι αυτή, είναι δαιμονισμένη!» είπε η γυναίκα. «Χρειάζεται βοήθεια!», είπε. «Αν δεν έχετε όλοι σχέση με τον Ιησού Χριστό, σας προτείνω να αποκτήσετε μία», ανέφερε και συνέχισε τραγουδώντας έναν ύμνο, με το προσωπικό να εξακολουθεί να δίνει μάχη για θέσει υπό έλεγχο την μανιασμένη γυναίκα. Μια τρίτη γυναίκα με ακουστικά στη συνέχεια εμφανίζεται να προσπαθεί να την ηρεμήσει με μια αγκαλιά, καθώς εκείνη συνεχίζει να τραγουδά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share