Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

O ελέφαντας που καπνίζει γίνεται το απόλυτο viral - Το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά!

Θεριακλής ο μεγάλος!

23 Νοεμβρίου 2023 16:14
O ελέφαντας που καπνίζει γίνεται το απόλυτο viral - Το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η στιγμή που ένας ελέφαντας βγάζει καπνούς από το στόμα του καταγράφηκε από τις κάμερες και προκαλεί τεράστια έκπληξη σε θεατές αλλά και στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Tα καταπληκτικά πλάνα που καταγράφηκαν και δείχνουν έναν ελέφαντα να καπνίζει κάνουν τον γύρο του κόσμου και προκαλούν έκπληξη κι απορίες ακόμα και στους επιστήμονες που έχουν αφιερώσει δεκαετίες για την μελέτη της ζωής και των συνηθείων των επιβλητικών θηλαστικών.

Στο απόσπασμα που δημοσιοποιήθηκε από το Παρατηρητήριο της Άγριας Πανίδας απεικονίζεται ένας νεαρός ελέφαντας να βγάζει καπνούς από το στόμα του, αφήνοντας έκπληκτους τους βιολόγους, καθώς είναι η πρώτη καταγραφή ανάλογης συμπεριφοράς από αυτά τα θηλαστικά.

Το στιγμιότυπο έρχεται από τα δάση της βορειοανατολικής Ινδίας, όπου διαμένουν τα μεγάλα αυτά θηλαστικά, ενώ η προέλευση του καπνού πιθανολογείται πως είναι κομμάτια κάρβουνου.

Οι επιστήμονες αδυνατούν να κατανοήσουν την συμπεριφορά του ελέφαντα, ενώ μερικοί κάνουν λόγο για ένα δείγμα της αυτοπροστασίας των θηλαστικών από ασθένειες, κάτι όμως που δεν μπορεί να διατυπωθεί με σιγουριά, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν αναφερθεί ανάλογα περιστατικά.

Πάντως, οι χρήστες του Ίντερνετ έχουν ξεσαλώσει μέσω των social media, κάνοντας λόγο για την αλλοτροίωση που έχει επιφέρει στα κοπάδια των ελέφάντων, η επαφή τους με τους ανθρώπους και τις ανθυγιεινές συνήθειές τους.

Τετράποδος πότης: Σκύλος ήπιε αλκοόλ και τον βρήκαν να κάνει οκτάρια στο σαλόνι (video)

Τα σκυλιά δεν αντιδρούν καλά στο αλκοόλ, οπότε αν έχετε τετράποδους φίλους στο σπίτι, φροντίστε να κρατάτε τα μπουκάλια σε ασφαλές μέρος, παρόμοια με τον τρόπο που θα φυλάγατε μπουκάλια όταν έχετε παιδιά.

Αρκούν μια δυο γουλιές για να μεθύσει ένας σκύλος οπότε αντιλαμβάνεστε τι έπαθε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας που τα έτσουξε κανονικότατα.

Η ιδιοκτήτριά του επέστρεψε σπίτι και όταν τον φώναξε, είδε ένα γλυκύτατο πλάσμα να κάνει οκτάρια στο σαλόνι και να δυσκολεύεται να την πλησιάσει. Η γυναίκα κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν αντίκρισε άδεια μπουκάλια πεταμένα στο πάτωμα.

Κάποιος πέρασε πολύ ωραία εκείνο το βράδυ...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share