Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Εταιρεία θέλει να συνεργαστεί με διάσημη influencer και να φτιάξει μπύρα με βασικό συστατικό τα ούρα της

Στόχος της επιχειρήσης είναι η δημιουργία ενός αντισυμβατικού προϊόντος

30 Οκτωβρίου 2023 10:13
Εταιρεία θέλει να συνεργαστεί με διάσημη influencer και να φτιάξει μπύρα με βασικό συστατικό τα ούρα της
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Amouranth, η οποία απέκτησε φήμη για τα βίντεο της σε τζακούζι στο Twitch, ξεκίνησε ένα εγχείρημα με πολωνική ζυθοποιία Αυτή η συνεργασία δεν μοιάζει με καμία άλλη, καθώς περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας μπύρας εμποτισμένης με ένα μάλλον αντισυμβατικό συστατικό. Με την ευκαιρία, δείτε το αηδιαστικό περιστατικό με άνδρα που ούρησε σε ξεξαμενή μπύρας.

Το μοντέλο, που έχει ασχοληθεί πρόσφατα με διάφορα παράξενα προϊόντα, όπως η πώληση μπουκαλιών που περιέχουν νερό από το καθημερινό της ντουζ, φαίνεται να είναι αρκετά ενθουσιασμένη με αυτή την ιδιότυπη ευκαιρία.

Η Amouranth εξέφρασε την πρόθεσή της να συνεργαστεί με την εταιρεία για να φέρει αυτό το αντισυμβατικό προϊόν στην αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει ιστορικό στην ενσωμάτωση μοναδικών στοιχείων στην παραγωγή μπύρας, συχνά με τη συμβολή μοντέλων.

Πατέρας πίνει μπύρα, ενώ ο μικρός πιλοτάρει - Βίντεο με τις τελευταίες τους στιγμές πριν από τη συντριβή του αεροσκάφους

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας πατέρας άφησε τον 11χρονο γιο του να πιλοτάρει το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν, την ώρα που ο ίδιος καθόταν δίπλα του και έπινε μπύρες. Λίγο μετά το ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε δάσος της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας να πίνει μια μπύρα, ενώ ο μικρός πιλοτάρει το αεροσκάφος. Το αεροσκάφος συνετρίβη με αποτέλεσμα τόσο ο 42χρονος πατέρας, όσο και ο 11χρονος γιος να χάσουν τη ζωή τους.

Μάλιστα, αμέσως μετά την κηδεία η μητέρα του 11χρονου και σύζυγος του 42χρονου έβαλε τέλος στη ζωή της. Οι αρχές της Βραζιλίας εξετάζουν την υπόθεση, ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι του μοιραίου δυστυχήματος της 29ης Ιουλίου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share