Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Η γυναίκα που «παντρεύτηκε» πάνινη κούκλα δηλώνει οτι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους: «Θα σώσει τον γάμο μας»

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στο Tik Tok

25 Οκτωβρίου 2023 13:04
Η γυναίκα που «παντρεύτηκε» πάνινη κούκλα δηλώνει οτι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους: «Θα σώσει τον γάμο μας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Meirivone Rocha Moraes ελπίζει ότι το δεύτερο παιδί της θα δώσει νέα ελπίδα στον γάμο τους, μετά την απιστία του συζύγου της.

Αυτή η γυναίκα, που έγινε γνωστή όταν "παντρεύτηκε" μια πάνινη κούκλα, ανακοίνωσε τώρα ότι είναι "έγκυος" για το δεύτερο παιδί τους και ελπίζει ότι αυτό θα αποτελέσει νέα αρχή για τη σχέση τους.

Παρόλο που η Meirivone Rocha Moraes από τη Βραζιλία έχει γίνει πολλές φορές γνωστή τα τελευταία χρόνια, από τότε που μοιράστηκε την ιστορία της με το αντικείμενο, η αλήθεια είναι ότι διατηρεί έναν αινιγματικό χαρακτήρα.

Και τώρα, η 37χρονη ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι περιμένει ακόμα ένα μωρό με τον αγαπημένο της σύζυγο, επιδεικνύοντας με χαρά ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης στο TikTok.

Το βίντεο μετρά πάνω από 369.000 views, με το ζευγάρι να δηλώνει «πολύ ευτυχισμένο», προσθέτοντας ότι ελπίζουν για κορίτσι αυτή τη φορά.

Έχουν ήδη έναν γιο, που «γεννήθηκε» πέρυσι μετά τον γάμο τους, επειδή δεν ήθελαν να αποκτήσουν μωρό πριν παντρευτούν. Να σημειωθεί επίσης πως στη γαμήλια τελετή τους παρευρέθηκαν 250 καλεσμένοι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είμαι έγκυος και πάλι από τον Marcelo. Αυτή τη φορά θα αποκτήσουμε κορίτσι», είπε η Meirivone.

Και συνέχισε: «Το θέλαμε πολύ, ο Marcelo ρωτούσε συνεχώς πότε θα αποκτήσουμε άλλο ένα μωρό. Επειδή ένωθα ναυτίες, έκανα συχνά τεστ, αλλά ήταν αρνητικά. Ωστόσο, πρόσφατα άρχισα να έχω πάλι ναυτία, οπότε αγόρασα ξανά τεστ από το φαρμακείο και ήταν θετικό. Είμαστε τόσο χαρούμενοι».

Όπως εξήγησε, θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν «μια μικρή πριγκίπισσα, αλλά αν το μωρό αποδειχθεί επίσης αγόρι, θα το αγαπήσουμε εξίσου». Έχοντας περάσει προηγουμένως προβλήματα στη σχέση τους, το ζευγάρι ελπίζει ότι η απόκτηση ενός ακόμη μωρού θα ενισχύσει τον γάμο τους.

«Από τότε που έμαθα ότι με απάτησε, έχουμε απομακρυνθεί. Ζούμε ακόμα στο ίδιο σπίτι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Τώρα όμως, λόγω του μωρού, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι πολύ πιο τρυφερός μαζί μου και πιστεύω ότι θα βελτιώσει τη σχέση μας. Αυτό το νέο μωρό θα σώσει το γάμο μας», λέει η 37χρονη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share