Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Γιαγιά πέθανε στο νοσοκομείο - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας ανατριχιάσει κυριολεκτικά!

Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

4 Οκτωβρίου 2023 16:31
Γιαγιά πέθανε στο νοσοκομείο - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας ανατριχιάσει κυριολεκτικά!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αυτή η γυναίκα πέθανε στο νοσοκομείο. Λίγο μετά αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, θα σας ανατριχιάσει στην κυριολεξία! Οι κάμερες κατά καιρούς έχουν καταγράψει απίστευτα περιστατικά που ξεπερνάνε πολλές φορές αυτά που πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι!

Σαν μια νοσοκόμα σε βραδινή βάρδια, αυτό το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε κινέζικο νοσοκομείο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μία ασθενής κάθεται μόνη στο κρεβάτι της.

Στο 0:14 όμως συνέβη κάτι πολύ παράξενο…

Φυσικά αυτό το βίντεο θα μπορούσε να είναι στημένο… αλλά θα μπορούσε το πνεύμα μας να βγει από το σώμα μας και να πάει βόλτα; Εάν ναι, γιατί δεν βλέπουμε τέτοια βίντεο πιο συχνά;

Εσείς τι πιστεύετε;

Νάνος τοποθετεί κρυφή κάμερα πάνω του για να καταγράφει αντιδράσεις του κόσμου - Δείτε πώς είναι η ζωή μέσα από τα μάτια του!

Ζούμε σε μια κοινωνία που περισσότερο θα την χαρακτήριζε κανείς αναχρονιστική παρά εξελιγμένη. Οι διακρίσεις, τα στερεότυπα και ανισότητες δεν παύουν να υπάρχουν, κάτι που είναι πραγαμτικά θλιβερό. Δείτε στο βίντεο πώς είναι η ζωή μέσα από τα μάτια ενός άντρα νάνου!

Αν και ζούμε στον 21ο αιώνα, οι προκαταλήψεις παραμένουν, και ενισχύονται περισσότερο από την τέλεια εικόνα ανθρώπου που προωθούν τα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Στο βίντεο θα δούμε τον 25χρονο Jonathan ΝονίοΚ που πάσχει από νανισμό και ζει στη Νέα Υόρκη. Μπορεί να είχε μια φυσιολογική παιδική ηλικία, αλλά όταν κατάλαβαν ότι η ανάπτυξη του παρέμενε στάσιμη και έπασχε από κάτι, τότε άρχισαν τα κακά λόγια.

Σε αυτό το μικρό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε με τίτλο «Don’t Look Down On Me», έβαλε μια κρυφή κάμερα στα ρούχα και περπάτησε στους δρόμους της πόλης, και αποτυπώνει την καθημερινή ζωή και ό,τι αντιμετωπίζει ένας νάνος. Οι αντιδράσεις των περιστατικών και τα σχόλια τους είναι κυρίως προσβλητικά.

Σκοπός του είναι να αφυπνίσει τον κόσμο και να τον αποτρέψει από το να κρίνει αρνητικά κάποιον που δεν γνωρίζει την ιστορία του, απλά και μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share