Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Μέγα θαύμα: Η λάρνακα της Αγίας Ελένης αχνίζει σαν να αναπνέει (Video)

Μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια καταγράφεται σε βίντεο μέσω της τελετής παράδοσης του ιερού λείψανου της στην Εκκλησία της Ελλάδας

1 Οκτωβρίου 2023 12:21
Μέγα θαύμα: Η λάρνακα της Αγίας Ελένης αχνίζει σαν να αναπνέει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία πολύ βασική λεπτομέρεια καταγράφεται στην τελετή παράδοσης του ιερού λείψανου της Αγίας Ελένης, στην Εκκλησία της Ελλάδας. Η λάρνακα της αχνίζει σαν να αναπνέει και πολλοί μιλούν για ένα μέγα θαύμα.

Πιο συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο καράβι από την Ιταλία για να επιστρέψει μετά από 10 αιώνες στην Ελλάδα φαίνεται, στη 1 ώρα και 7ο λεπτό του βίντεο, ότι η γυάλινη λάρνακα που μεταφέρει το σκήνωμα έχει αρχίσει και θολώνει στο εσωτερικό της. Λες και η μητέρα του ιδρυτή της βυζαντινής αυτοκρατορίας συνεχίζει να αναπνέει!

Τελετή παράδοσης του Ι. Λειψάνου της Αγίας Ελένης στην Εκκλησία της Ελλάδος. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας της Κασσιωπίας.

Δείτε το βίντεο

Το μέγα θαύμα της Παναγίας Μαλεβής: «Ο γιος μου σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και περπάτησε»

Το μέγα θαύμα της Παναγίας Μαλεβής σε μία γυναίκα προκαλεί ανατριχίλα. «Ο γιος μου σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και περπάτησε» αναφέρει χαρακτηριστικά στην εξομολόγησή της.

«Το 2007 είχε έρθει στο μοναστήρι ένα αγόρι μόλις δεκαπέντε ετών. Βρισκόταν ένα βήμα πριν από το τέλος. Ήταν από την Κύπρο και πάλευε από τα πρώτα βήματά του στη ζωή με τον καρκίνο». Αυτά ήταν τα λόγια της μοναχής Αγνής, όταν επισκεφτήκαμε τον τόπο της.

Ο πατέρας του είχε πεθάνει και η μητέρα του προσπαθούσε να σταθεί δυνατή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον μικρότερο αδελφό του, τον Βασίλη. Το παιδί είχε κάνει είκοσι τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά δεν είχε γίνει τίποτε. Με την ευκαιρία, διαβάστε το θαύμα του Άγιου Ιωάννη του Ρώσου σε ασθενή με χρόνια πάθηση.

Η κατάστασή του χειροτέρευε και έτσι οι γιατροί μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας είπαν στη μητέρα του ότι έπρεπε να χειρουργηθεί για ακόμη μία φορά. Δεν ήξεραν όμως αν μπορούσε να επιβιώσει από την εγχείριση, καθώς ήταν ήδη παράλυτο.

Η μητέρα του μία ημέρα πριν ταξιδέψει για Αθήνα, είδε στον ύπνο της την Παναγιά να της λέει «μη στενοχωριέσαι. Είμαι η Παναγιά η Μαλεβή. Έλα στο σπίτι μου και ο Ανδρέας θα γίνει καλά».

Ιερά Μονή Μαλεβής

Η γυναίκα μόλις ξύπνησε ρώτησε τη μάνα της ποια είναι η Παναγιά η Μαλεβή, καθώς δεν τη γνώριζε. Οι γυναίκες ρώτησαν και έμαθαν ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κυνουρία. Έτσι, με το που έφτασε η μητέρα με το παιδί στο αεροδρόμιο, ναύλωσε ταξί και ήρθε εδώ στη μονή».

Σύμφωνα με τη μοναχή αλλά και με κατοίκους του χωριού οι μοναχές και ο ταξιτζής βοήθησαν τη μητέρα να βάλει το παιδί στο αναπηρικό καροτσάκι και έπειτα το μετέφεραν στο εσωτερικό της εκκλησίας για να προσκυνήσει την εικόνα. Και μόλις τη φίλησε, η Παναγιά τον γέμισε με δύναμη. Το παιδί, όπως είπε, ένιωσε κάτι περίεργο να διαπερνά το κορμί του και έπειτα φώναξε «αφήστε με να περπατήσω». Η μητέρα του και όλοι όσοι βρίσκονταν δίπλα του πάγωσαν. Όλοι έκλαιγαν και ο Ανδρέας σηκώθηκε, περπάτησε και άρχισε να τρέχει.

Η μοναχή Αγνή προσθέτει: «Είμαι σαράντα χρόνια στο μοναστήρι και ομολογώ ότι εκείνη τη στιγμή ένιωσα την παρουσία της Παναγιάς τόσο έντονα… Ανατρίχιασα. Ο Ανδρέας έφυγε όρθιος και μας άφησε το καροτσάκι του εδώ γιατί, όπως μας είπε, δεν το χρειαζόταν άλλο». Γιατροί που εξέτασαν τον μικρό μετά την επίσκεψή του στην Παναγιά τη Μαλεβή δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς αυτό το παιδί περπατούσε και δη πώς ζούσε ακόμη.

Οι εξετάσεις του ακόμη και σήμερα δείχνουν τον καρκίνο στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του, αλλά το παιδί είναι καλά. Από τότε ο Ανδρέας και η μητέρα του επισκέπτονται μία φορά τον χρόνο το μοναστήρι και ευχαριστούν την Παναγιά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share