Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να πάει διακοπές με την ερωμένη του - Τελικά θα πληρώσει «χρυσή» αποζημίωση στην αστυνομία

Το βράδυ ήταν «αξέχαστο», όχι όμως όπως περίμενε…

29 Σεπτεμβρίου 2023 16:40
Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να πάει διακοπές με την ερωμένη του - Τελικά θα πληρώσει «χρυσή» αποζημίωση στην αστυνομία
Από Ανθή Κουρεντζή

Ένας άνδρας σκηνοθέτησε την απαγωγή του με στόχο να βρεθεί κρυφά με την ερωμένη του, χωρίς να το καταλάβει η σύντροφος του, ωστόσο τώρα θα πρέπει να δώσει μεγάλη αποζημίωση στις αρχές. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό σκηνικό με άνδρα που μετέφερε κοριτσάκι μέσα σε βαλίτσα.

Σύμφωνα με την telegraph.co.uk, ο Paul Lera από την Αυστραλία ήθελε να περάσει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μαζί με την ερωμένη του. Έτσι, έστειλε μήνυμα στη σύντροφο του, ενημερώνοντας την ότι τον έχουν απαγάγει άνδρες από τη Μέση Ανατολή.

Τότε, εκείνη ειδοποίησε τις αρχές και η αστυνομία τον βρήκε την επόμενη μέρα και μετά από λίγο αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Τώρα, πρέπει να πληρώσει αποζημίωση στο κράτος και συγκεκριμένα να δώσει το ποσό των 16.218 δολαρίων Αυστραλίας, γιατί απασχόλησε ανθρώπινο δυναμικό και πόρους σε μια αχρείαστη υπόθεση.

Επίσης, κάνει κοινωνική εργασία, με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως έχει σημειώσει «τεράστια πρόοδο αποκατάστασης» μετά το αδίκημα που διέπραξε.

Ένας άντρας της τηλεφωνούσε τα βράδια ώσπου την απήγαγε: Tα ίχνη της βρέθηκαν 4 χρόνια αργότερα

Η Dorothy Jane Scott εξαφανίστηκε στις 28 Μαΐου 1980 από το Anaheim της Καλιφόρνια.

Η Dorothy Jane Scott ήταν ανύπαντρη μητέρα που ζούσε στο Stanton της Καλιφόρνια, με τη θεία της και τον τετράχρονο γιο της. Συνάδελφοι και φίλοι της είπαν ότι προτιμούσε να μένει στο σπίτι, και να ασχολείται με το γιο της.

Οι γονείς της, που ζούσαν στο Anaheim, πρόσεχαν τον εγγονό τους όσο εκείνη εργαζόταν. Ο πατέρας της Scott, Jacob, είπε ότι η κόρη του μπορεί να έβγαινε ραντεβού κατά καιρούς, αλλά δεν είχε σταθερό φίλο, από όσο γνώριζε η οικογένεια.

Στις 28 Μαϊου η ίδια είχε συνοδεύσει με το αυτοκίνητό της δύο συναδέλφους της στο νοσοκομείο αφού ο ένας είχε τσιμπηθεί από αράχνη.

Επειτα, η ίδια πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της για να το φέρει μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου, έτσι ώστε να τους συναντήσει και να τους γυρίσει στο σπίτι. Το αυτοκίνητό της όντως τους πλησίασε, αλλά απομακρύνθηκε με ταχύτητα - και οι συνάδελφοί της, δεν μπορούσαν να δει ποιος οδηγούσε καθώς οι προβολείς τους είχαν τυφλώσει. Δήλωσαν την εξαφάνισή της λίγες ώρες αργότερα, αφού δεν είχαν νέα της.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε καμένο, σε μια κοντινή περιοχή.

Τους προηγούμενους μήνες, η Scott λάμβανε ανώνυμα τηλεφωνήματα από έναν άνδρα που φέρεται να την καταδίωκε. Την είχε απειλήσει πως θα την απαγάγει και θα την «κόψει σε κομματάκια για να μην την βρει ποτέ κανείς».

Τον Ιούνιο του 1980, ένας άνδρας τηλεφώνησε στην Orange County Register, μια τοπική εφημερίδα που είχε δημοσιεύσει μια ιστορία για την εξαφάνιση, και ισχυρίστηκε ότι είχε σκοτώσει την Scott.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο καλών ήταν όντως ο δολοφόνος. Από το 1980 έως το 1984, η μητέρα της έλαβε επίσης τηλεφωνήματα από έναν άνδρα που ισχυριζόταν άλλοτε πως είχε την κόρη της, άλλοτε πως την είχε ήδη σκοτώσει. Καμία από τις κλήσεις δεν μπορούσε να εντοπιστεί, ωστόσο, επειδή τα τηλεφωνήματα ήταν πολύ σύντομα, δεδομένης και της εποχής. Τον Αύγουστο του 1984, βρέθηκαν λείψανα του σώματός της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share