Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Το άγνωστο θαύμα της Παναγίας: «Ήρθε και μου είπε τον λόγο που πέθαναν τα παιδιά μου»

Μια αληθινή εξομολόγηση που προκαλεί δέος

28 Σεπτεμβρίου 2023 17:22
Το άγνωστο θαύμα της Παναγίας: «Ήρθε και μου είπε τον λόγο που πέθαναν τα παιδιά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δέος προκαλεί το άγνωστο θαύμα της Παναγίας, η οποία, σύμφωνα με την εξομολόγηση μιας γυναίκας, ήρθε και της είπε τον λόγο που πέθαναν τα παιδιά της.

Η Παναγία παρεμβαίνει με το δικό της τρόπο και ο Θεός ποτέ δεν αφήνει το πλάσμα του να βασανίζεται πέραν των δυνάμεων του. Οι δυσκολίες και τα βάσανα της ζωής μας κατανοούνται μονάχα με την πάροδο του χρόνου και ποτέ με τη χρήση της λογικής. Όλα μπορούν να γίνουν κατανοητά μόνο στη διαδρομή του χρόνου και όχι στη στιγμιαία εξέλιξη τους. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας της Κασσιωπίας.

Η εμφάνιση της Παναγίας και η αιτία του θανάτου των παιδιών

Στην εκκλησιαστική γραμματεία, διαβάζουμε την ιστορία μιας χήρας με δύο παιδιά. Έχασε τον άντρα της στα νιάτα της και από εκείνη τη στιγμή αφιέρωσε τη ζωή της στην Εκκλησία και τη φροντίδα των δύο παιδιών της.

Ολημερίς δούλευε και το βράδυ Προσευχόταν για τα παιδιά της. Όταν τα παιδιά της ενηλικιώθηκαν και έγιναν δύο ξακουστοί λεβέντες και η βασανισμένη μάνα καμάρωνε και χαιρόταν, συνέβη το αναπάντεχο.

Παναγία

Μια μέρα αρρώστησαν τα παιδιά της και σε λίγες μέρες πέθαναν και τα δύο. Απαρηγόρητη τα έβαλε με το Χριστό και την Παναγία, εγκατέλειψε την Εκκλησία και έκλαιε και καταριόταν τα χρόνια που θυσίασε βοηθώντας τους ανθρώπους.

Μια νύκτα όμως εμφανίστηκε η Παναγία στο όραμα της και της αποκάλυψε το λόγο που πέθαναν τα παιδιά της. Ήταν ερωτευμένα της είπε, με την ίδια κοπελιά και σκόπευε ο ένας να σκοτώσει τον άλλο. Τώρα, της είπε, είναι και τα δύο παιδιά σου χαρούμενα στον παράδεισο.

Θα ήταν καλύτερα το ένα σου παιδί να ήταν στη φυλακή και το άλλο στον τάφο; Η χαροκαμένη μάνα βρήκε παρηγοριά, επέστρεψε χαρούμενη κοντά στη Εκκλησία και δοξολογούσε δίπλα την Παναγία και το Χριστό, που πήραν τα παιδιά της, στον παράδεισο. Τώρα ήλπιζε και αγωνιζόταν να συναντήσει τα παιδιά της στον παράδεισο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share