Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Πώς λέγονται οι λύκοι με λεφτά... Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (26/09)

Χουβαρντάδες...

26 Σεπτεμβρίου 2023 14:48
Πώς λέγονται οι λύκοι με λεφτά... Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (26/09)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το AthensMagazine.gr παρουσιάζει για ακόμη μία φορά το καμένο ανέκδοτο της ημέρας με μία νέα... αδιανόητα κρύα δημιουργία χρήστη του Facebook, που ελπίζουμε να σας αρέσει και να την αγαπήσετε όσο και την αντίστοιχη προηγούμενη.

-Πώς λέγονται οι λύκοι με λεφτά...

-Χαρτζιλύκοι...

Καμένο ανέκδοτο με λύκους
Καμένο ανέκδοτο με λύκους

Bonus ανέκδοτο

Ήταν μια φόρα μέσα σε ένα αεροπλάνο ένας Ιταλός, ένας Γερμανός και ένας Πόντιος. Ξαφνικά στο αεροπλάνο χαλάνε όλοι οι κινητήρες και αρχίζει να χάνει ύψος.

Υπήρχαν όμως μόνο 2 αλεξίπτωτα και κάποιος έπρεπε να αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο. Βάζουν λοιπόν γρήγορα σε κληρωτίδα τα τρία ονόματά τους για να δουν ποιοι θα είναι οι τυχεροί και ποιος ο άτυχος. Ο πρώτος κλήρος πέφτει στον Πόντιο ο οποίος πανευτυχής βουτάει το ένα αλεξίπτωτο, τους αποχαιρετά και πέφτει στο κενό.

Κοιτάει ο Ιταλός τον Γερμανό και του λέει:

Και τώρα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος.

Και ο Γερμανός του απαντά:

Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κλήρωση για τα αλεξίπτωτα. Πάρε εσύ το ένα, να πάρω εγώ το άλλο, γιατί ο Πόντιος, πήδηξε με το σακ-βουαγιάζ!

Bonus ανέκδοτο 2: Ο Πόντιος και το προφυλακτικό

Όταν ο Γιωρίκας με την Σουμέλα ήταν παντρεμένοι είχαν ήδη δώδεκα παιδιά. Έτσι η Σουμέλα κάθε βράδυ απέφευγε τον Γιωρίκα, για να μην ξαναμείνει έγκυος. Ο Γιωρίκας λοιπόν, έκανε παράπονα στον φίλο του Κωστίκα. Αυτός λοιπόν του είπε:

– Ξέρεις Γιωρίκα τι είναι το προφυλακτικό;

– Όχι, του απάντησε αυτός.

– Το προφυλακτικό Γιωρίκα, είναι ένα πλαστικό πράγμα που το βάζεις στο όργανο σου και το κάνεις ελεύθερα, χωρίς να μένει έγκυος η Σoυμέλα.

Το ίδιο βράδυ, καθώς η Σoυμέλα κοίμιζε και το δωδέκατο παιδί τους, ο Γιωρίκας είχε ξαπλώσει γυμνός στο κρεβάτι τους και είχε φορέσει το προφυλακτικό. Οπότε μπαίνει μέσα η Σουμέλα, τον βλέπει έτσι και του λέει:

– Kαλά ρε συ Γιωρίκα ζαντός είσαι; Εδώ δεν έχουμε να πάρουμε γάλα για τα μωρά και συ στο λιλί σου πιτζάμα αγόρασες;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share