Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Μέγα το θαύμα του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου: Η εξομολόγηση ενός πατέρα για την σωτηρία του παιδιού του

Το παιδί του γεννήθηκε με ένα σοβαρό κινητικό πρόβλημα και χάρη στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο όλα άλλαξαν

8 Σεπτεμβρίου 2023 16:51
Μέγα το θαύμα του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου: Η εξομολόγηση ενός πατέρα για την σωτηρία του παιδιού του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λευτέρης Πετράκης από τη Ζάκυνθο, μιλά για ένα ασύλληπτο θαύμα. Το παιδί του γεννήθηκε με ένα σοβαρό κινητικό πρόβλημα και ξαφνικά χάρη στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο όλα άλλαξαν. Δείτε την εξομολόγησή για τη σωτηρία του.

Πήγαμε στους γιατρούς και εδώ και στην Αθήνα. Κάναμε ακτινογραφίες αλλά δεν μπορούσε να βρεθεί πρόβλημα ενώ ορισμένοι το απέδωσαν σε μη σωστή αποστολή εντολών από τον εγκέφαλο. Ο πνευματικός μας εδώ στο νησί μου συνέστησε να πάω και να προμηθευθώ από εκκλησία της Αθήνας την προσευχή εννεαημερου στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο και να τη διαβάζουμε μαζί με το παιδί κάθε βράδυ.

Έτσι και έγινε και ενάμιση μήνα το πρόβλημα σταδιακά άρχισε να ξεπερνιέται. Να έχουμε ολοι την ευχή του. Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας της Κασσιωπίας.

Άγιος Ιούδας Θαδδαίος
Άγιος Ιούδας Θαδδαίος

Δείτε επίσης: «Ξέρεις ότι θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις»: Το συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Ραφήλ που έσωσε ετοιμοθάνατο καρκινοπαθή

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα. Ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές. Είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού, όταν άκουσε το κήρυγμα Του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ Αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Αφού δίδαξε και φώτισε με το λόγο της αληθείας πολλούς και ίδρυσε πολλές εκκλησίες στις πόλεις της Συρίας, έφθασε στη Βηρυτό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share