Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

«Κάθε φορά που κάνουμε έρωτα καταλήγω στο νοσοκομείο» – 83χρονη γιαγιά παραπονιέται για τον 37χρονο σύντροφό της

Παρά τα 46 χρόνια διαφοράς ηλικίας έχουν παντρευτεί και ζουν ευτυχισμένοι

31 Αυγούστου 2023 17:26
«Κάθε φορά που κάνουμε έρωτα καταλήγω στο νοσοκομείο» – 83χρονη γιαγιά παραπονιέται για τον 37χρονο σύντροφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα 83χρονη γιαγιά έχει βρει τον έρωτα της ζωής της σε έναν 37χρονο άνδρα και παρά τα 46 χρόνια, που μεσολαβούν, έχουν παντρευτεί, ενώ υποστηρίζει πως το σ3ξ είναι «καταπληκτικό», απλώς έχουν αρχίσει να το περιορίζουν, καθώς εκείνη δεν αντέχει, εφόσον κάθε φορά που κάνουν έρωτα καταλήγει στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Iris Jones από τη Βρετανία είχε πάρει διαζύγιο αρκετά χρόνια και ήταν μόνη της, οπότε το 2019 ο γιος της αγόρασε ένα λάπτοπ και της δημιούργησε προφίλ στο Facebook.

Η ηλικιωμένη μπήκε σε μια ομάδα για άθεους και εκεί γνώρισε τον Mohamed Ibriham που έμενε στο Κάιρο. Την ίδια στιγμή, ένας παππούς στο Βόλο αρνούνταν να αποχωριστεί 3 μέρες τη νεκρή γυναίκα του.

«Η διάνοιά του έλαμπε και όταν μου έστειλε μερικές φωτογραφίες, σκέφτηκα, “Θεέ μου, είναι πανέμορφος”», είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη τους επαφή και πρόσθεσε «αλλά συνειδητοποίησα πόσο νέος ήταν, οπότε δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι. Ταυτόχρονα, ήταν σε γάμο από προξενιό για δέκα χρόνια».

Άρχισε να την πολιορκεί

Παρόλα αυτά, εκείνος ξεκίνησε να την πολιορκεί και πέντε μήνες μετά τη γνωριμία τους ταξίδεψε μέχρι το Κάιρο για να τον συναντήσει για να παντρευτούν. Όμως δεν είχε τα έγγραφα από το διαζύγιο μαζί της, οπότε πήγε πίσω στη Βρετανία άπραγη.

Δεν παράτησε όμως τις προσπάθειες και ταξίδεψε ακόμα δύο φορές στην Αίγυπτο για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η δεύτερη φορά απέτυχε, επειδή δεν είχε εκδοθεί το διαζύγιο του Mohamed και τελικά τα κατάφεραν την τρίτη.

Έκτοτε, ο 37χρονος μετακόμισε στη Βρετανία και μένει μαζί με την 83χρονη σύζυγο του, με την οποία κάνουν «καταπληκτικό» σ.3.ξ, όπως εκείνη υποστηρίζει. Με τον καιρό όμως, του έχει περιορίσει την ερωτική επαφή, επειδή δεν αντέχει λόγω ηλικίας και όπως αναφέρει «το δέρμα μου σκίζεται σε μερικά σημεία, οπότε πηγαίνω στο νοσοκομείο και οι γιατροί έχουν μάθει πια τον λόγο που πάω…».

Πλέον, ζουν μαζί ερωτευμένοι και αδιαφορούν για τα αρνητικά σχόλια, ενώ σχετικά με το τι είπε η οικογένεια της, ανέφερε πως «οι γιοι μου δεν το γνώριζαν μέχρι που το διάβασαν στο διαδίκτυο. Αλλά δεν με νοιάζει τι σκέφτονται. Αυτή είναι η ζωή μου».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share