Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

«Θύελλα» αντιδράσεων με βασανιστική πρακτική σε ταβέρνα - Τηγανίζουν αστακό ζωντανό (φωτο)

Νέα καταγγελία για γνωστή ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνας

13 Ιουνίου 2023 16:19
«Θύελλα» αντιδράσεων με βασανιστική πρακτική σε ταβέρνα - Τηγανίζουν αστακό ζωντανό (φωτο)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ένα ακόμη περιστατικό βάναυσης πρακτικής σε ταβένα στην Αθήνα δημοσιεύει η «Νέμεσις». Στο βίντεο, το οποίο είναι παλιό, ταβέρνα τηγανίζει ζωντανούς αστακούς και το...χαίρεται. Με την ευκαιρία, δείτε την απάντηση ταβέρνας που τηγάνιζε ζωντανά ψάρια.

Ειδικότερα, μετά τον σάλο που ξέσπασε με το τηγάνισμα ζωντανών ψαριών στην Κάρπαθο, στην επιφάνεια ήρθε παλιότερο βίντεο από ταβέρνα στην Αθήνα που ψήνει τους αστακούς ολοζώνταντους.

«Θύελλα» αντιδράσεων με βασανιστική πρακτική σε ταβέρνα - Τηγανίζουν αστακό ζωντανό (video)

«Τηγανίζει ζωντανούς αστακούς και το χαίρεται. Ταβέρνα στα νότια προάστια. Κοροϊδεύει τον επόμενο ζωντανό αστακό που θα τηγανίσει. Στέλνει απειλητικά και ειρωνικά βίντεο και τηλεφωνεί απειλώντας όποιον τον σχολιάζει αρνητικά στα βίντεο που ο ίδιος αναρτά. Εγκλήματα κατά των ζώων συνέχεια και συνέχεια, ειδεχθή και αποκρουστικά. Η Νέμεσις έχει καταγγείλει αρμοδίως και αναμένει εδώ και αρκετές μέρες να ενεργήσουν οι αρχές. Πολλές ταβέρνες έχουν σε κοινή θέα ζωντανούς αστακούς μέσα σε πάγο» αναφέρει η ομοσπονδία στην ανάρτηση στο Facebook.

Η «Νεμεσις», επικαλούμενη την Καθηγήτρια Κτηνιατρικής Ιχθυολογίας,ιχθυοπαθολογίας και Ευζωίας θαλάσσιων ζώων Φωτεινή Αθανασοπούλου αναφέρει πως ο πάγος καθιστά τους αστακούς ανίκανους να κινηθούν, ωστόσο παραμένουν ζωντανοί και βιώνουν μεγάλο πόνο.

Ναύπλιο: Πήγαν σε τουαλέτα ταβέρνας και βρήκαν κρυφή κάμερα - Είχε καταγράψει μέχρι και...

Μια απίστευτη ιστορία έλαβε τόπο στην Ελλάδα, όπου επισκέπτες πήγαν σε τουαλέτα ταβέρνας και βρήκαν μια κρυφή κάμερα, με αυτά που έδειξε στη συνέχεια να είναι φοβερά, όπως αυτά που είδαν γονείς βάζοντας κάμερα στο παιδικό δωμάτιο.

Η Ευδοκία Σκαρτάδου ανέφερε στην ανάρτησή της ότι εντόπισε στην τουαλέτα μιας ταβέρνας στο Ναύπλιο μια κρυφή κάμερα, συνοδεύοντας μάλιστα το post της με τις σχετικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο argolika.gr, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από πελάτισσα εστιατορίου στο Ναύπλιο σχετικά με μια κρυφή κάμερα που είχε μορφή κρεμάστρας και ήταν τοποθετημένη δίπλα στη λεκάνη της γυναικείας τουαλέτας.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, η δε κρεμάστρα έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».

κρυφή κάμερα σε ταβέρνα στο Ναύπλιο

Το ποιος την τοποθέτησε παραμένει άγνωστο, αλλά η πιθανότητα να την έχει εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι πολύ μικροί, αφού κανένας ιδιοκτήτης ταβέρνας δεν θα ρίσκαρε τόσο ανεύθυνα τη φήμη του.

Η κάμερα «κρεμάστρα» διαθέτει κάρτα μνήμης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν ο θύτης της είχε ενεργοποιημένη, δεν αποκλείεται να έχει καταγράψει και τον ίδιο τη στιγμή που την τοποθετούσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share