Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Γιαγιά πάει στην κούνια να δει το μωρό που κοιμάται - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα δεν περιγράφεται!

Αδιανόητο!

10 Ιουνίου 2023 22:34
Γιαγιά πάει στην κούνια να δει το μωρό που κοιμάται - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα δεν περιγράφεται!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μια επική στιγμή κατέγραψε κρυφή κάμερα δωματίου όταν αυτή η γιαγιά που θα δείτε έπεσε μέσα στην κούνια όταν πήγε να βάλει το μωρό μέσα!

Το γύρο του διαδικτύου,έχει κάνει φυσικά αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο, με την γιαγιά, η οποία κρατά στην αγκαλιά της το μωρό! Η κάμερα μέσα στο σπίτι κατέγραψε τη στιγμή που η γιαγιά βάζει το μωρό στην κούνια να κοιμηθεί. Το μωρό κοιμάται ήδη και έτσι κάνει ό,τι μπορεί για να μην ξυπνήσει το μωρό. Οι προσεκτικές της κινήσεις όμως δεν είχαν την κατάληξη που ήθελε, αφού η ίδια έπεσε μαζί με το μωρό στην κούνια!

Και ενώ όλοι ήταν στη δουλειά, ο σκύλος σηκώθηκε και πήγε... - Σοκάρει το υλικό από την κρυφή κάμερα (Video)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν σκύλο να πηγαίνει το κρεβάτι του και να το παραχωρεί στον άρρωστο αδερφό του. Ένα βίντεο που θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα...

Τα σκυλιά είναι μερικά από τα πιο ευγενικά και αθώα πλάσματα στον κόσμο. Αν και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με λόγια, οι πράξεις αυτών των ζώων μιλούν από μόνες τους: είναι πολύ πιο συμπονετικά, χαρούμενα και ευγενικά από τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων, και η περίπτωση που παρουσιάζεται παρακάτω το δείχνει αυτό.

Από τη στιγμή που έγιναν αδέρφια, ο Spanky πάντα λάτρευε και θαύμαζε τον μεγαλύτερο αδερφό του Roman. Ο σκύλος ακολουθεί τον Roman όπου κι αν πάει και είναι πάντα πιο χαρούμενος όταν είναι μαζί.

«Για τον Roman είναι σίγουρα η κουβέρτα ασφαλείας του Spanky», είπε η Jackie Rogers, θεία του Roman και του Spanky, στο The Dodo. «Ο Σπάνκι δεν θα κάνει τίποτα χωρίς τον Ρόμαν και φροντίζει πάντα να μένει κοντά του και αν δεν το κάνει, σηκώνεται και πηγαίνει κοντά του.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, το αυτί του Ρομάν άρχισε να φαίνεται λίγο πρησμένο και μολυσμένο, έτσι η μητέρα του τον πήγε στον κτηνίατρο και ανακάλυψε ότι είχε μια μελανιά στο αυτί του.

Προγραμμάτισαν χειρουργείο για να το φροντίσουν, αλλά δυστυχώς, όσο περίμενε το χειρουργείο, το αυτί του χειροτέρευε και ο καημένος ο Ρομάν αισθανόταν όλο και πιο άβολα.

Με το προγραμματισμένο χειρουργείο, το μόνο που μπορούσε να κάνει η οικογένεια για τον Ρομάν ήταν να τον αφήσει να ξεκουραστεί.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ όλοι ήταν στη δουλειά, η οικογένεια άφησε μια κάμερα ασφαλείας που είχε στηθεί για να μπορούν να παρακολουθούν τα σκυλιά, κάτι που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να μπορούν να βεβαιωθούν ότι ο Ρομάν ήταν καλά.

Η Rogers έλεγχε την κάμερα πρόσφατα όταν παρατήρησε τον Spanky να κοιτάζει τον αδερφό του ξαπλωμένο στο πάτωμα, πολύ ανήσυχος, και μετά έκανε κάτι που της έλιωσε την καρδιά.

«Βλέπω τον Σπάνκι να περπατάει για ένα λεπτό ενώ κοιτάζει τον Ρόμαν και μετά προς το κρεβάτι και μετά τον βλέπω να σέρνει το κρεβάτι στον Ρόμαν και καθώς το σέρνει, κοιτάζει τον Ρόμαν σχεδόν για να του πει, “Αυτό είναι για σένα” και τότε το επόμενο κλιπ είναι να στριμώχνονται», είπε ο Ρότζερς. «Έπρεπε να το ξαναδώ αρκετές φορές, δεν το πίστευα!»

Ο Σπάνκι ανησυχούσε για τον αδερφό του και ήθελε να νιώθει όσο πιο άνετα γινόταν, γι’ αυτό του πήγε το κρεβάτι για να μην χρειαστεί να κουνηθεί, γιατί έτσι αγαπά τον μεγάλο του αδερφό.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:

Ο Σπάνκι πήρε το κρεβάτι του Ρόμαν γύρω στις 10 το πρωί, και όταν ο Ρότζερς γύρισε σπίτι εκείνο το βράδυ, ήταν ακόμα μαζεμένοι εκεί μαζί.

Ο Σπάνκι ξέρει ότι ο αδερφός του δεν αισθάνεται καλά και είναι αποφασισμένος να μείνει δίπλα του μέχρι να νιώσει καλύτερα και στο μεταξύ θα κάνει ό,τι μπορεί για να είναι ασφαλής και άνετος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share