Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Influencer ετών 93: Η πιο διάσημη instagrammer γιαγιά στην Ιταλία με 229.000 ακολούθους

Η super γιαγιά του Instagram

10 Ιουνίου 2023 17:08
Influencer ετών 93: Η πιο διάσημη instagrammer γιαγιά στην Ιταλία με 229.000 ακολούθους
Από Ανθή Κουρεντζή

Δεν ξέρουμε αν η Licia Fertz από την Ιταλία θεωρεί ότι ισχύει εκείνη η περίφημη ατάκα «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά», αλλά ξέρουμε ότι η σούπερ γιαγιά πήρε την ρήση αυτή, την προσάρμοσε στα μέτρα της, την έκανε: «Το Instagram χρόνια δεν κοιτά» και αποτελεί την γηραιότερη Influencer της γνωστής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα η 93χρονη έχει περισσότερους από 229.000 ακόλουθους. Με την ευκαιρία, δείτε τον πιο ακριβοπληρωμένο σκύλο influencer.

Η τρομερή γιαγιά της Ιταλίας και του Instagram κάνει θραύση στο διαδίκτυο δίνει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ, μετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, πολλά κανάλια τις έχουν εκτενή αφιερώματα.

Η ηλικιωμένη Ιταλίδα μπήκε στο Instagram πριν μερικά χρόνια… μέσω του εγγονού της. Η Licia Fertz μόλις είχε χάσει τον αγαπημένο της σύζυγο και η ψυχολογία της ήταν στα τάρταρα.

Ένας από τα εγγόνια της θέλησε να κάνει κάτι για εκείνη, έτσι ώστε να βγει από το τέλμα της κατάθλιψης και να βρει ένα ενδιαφέρον για να ασχολείται.

Ο εγγονός της Ιταλίδας της έφτιαξε έτσι την προσωπική της σελίδα στο Instagram. Της έδειξε πως λειτουργεί η πλατφόρμα και αυτό ήταν.

Η Licia Fertz όχι μόνο μαγεύτηκε από το νέο ηλεκτρονικό κόσμο που ανοίχτηκε μπροστά της, αλλά έγινε ενεργό μέλος και σύντομα έγινε influencer, καθώς οι ακόλουθοί της άρχισαν να αυξάνονται με τεράστιους ρυθμούς και έφτασαν πάνω από τους 229.000 χιλιάδες.

Γνωστή influencer γελάει ενώ η οικιακή βοηθός μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει Ισπανίδα influencer, εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβασε με την ίδια να γελάει καθώς η οικιακή βοηθός του πατέρα της μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου της.

Χιλιάδες αρνητικά σχόλια σε βάρος της ifluencer

Το βίντεο δείχνει την Γκλόρια Καμίλα Ορτέγκα – η οποία είναι κόρη του Ισπανού ταυρομάχου Χοσέ Ορτέγα Κάνο και της αείμνηστης τραγουδίστριας Ροθίο Χουράδο- να βγάζει βόλτα ένα από τα κατοικίδια σκυλιά της, ενώ βρίσκεται έξω με την οικονόμο της, Μαρίνα.

Παράλληλα, συγκλονίζει η ιστορία ενός σκύλου που διέσχισε 241 χιλιόμετρα για να γυρίσει σπίτι του.

undefined

Στα πλάνα, η Ορτέγκα ακούγεται να δίνει εντολή στην οικιακή βοηθό να μαζέψει τα περιττώματα του σκύλου.

«Πώς είναι Μαρίνα;» ρωτάει η Ορτέγκα καθώς εκείνη σκύβει για να μαζέψει τα περιττώματα.

«Είναι λίγο ζεστά», απαντά η Μαρίνα.

«Πολύ ωραία», λέει στη συνέχεια η influencer καθώς λέει στην οικονόμο ότι υπάρχουν και άλλα περιττώματα που πρέπει να μαζέψει.

Η Ορτέγκα, η οποία έχει 840.000 followers στο Instagram, ακούγεται στη συνέχεια να γελάει…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share