Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Περιστέρι "επισκεπτόταν" έναν παππού στο νοσοκομείο κάθε μέρα - Οι υπεύθυνοι ανακάλυψαν έναν σοκαριστικό λόγο

Ανατριχιαστική ιστορία

9 Ιουνίου 2023 22:26
Περιστέρι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπάρχει ένας παππούς που το όνομα του είναι άγνωστο. Μεταφέρθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο σε κώμα. Ένα περιστέρι εμφανίστηκε στο δωμάτιό του και στάθηκε στο κρεβάτι του. Ένας γιατρός παρατήρησε ότι το πουλί είχε μικροσκοπικούς σωλήνες στα πόδια του.

Ήταν σίγουρος ότι αυτός ο σωλήνας είχε την απάντηση: Γιατί είναι το περιστέρι εδώ; Τελικά διάβασε το μήνυμα που ήταν κρυμμένο σε αυτό το σωλήνα. Έτσι ο γιατρός ήξερε ότι έπρεπε να καλέσει την αστυνομία για βοήθεια αμέσως…‎ Παράλληλα, μία εγγονή αρνήθηκε να φροντίσει τον 86χρονο παππού της, αλλά όταν "πέθανε" της έδωσε ένα μάθημα.

Ένα βράδυ ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες στα επείγοντα έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να σώσουν τη ζωή του. Αν και τα συμπτώματα έχουν πλέον σταθεροποιηθεί. Αλλά ήταν δύσκολο να εντοπίσουμε τον λόγο για τον οποίο αυτός ο άνδρας ήταν σε τόσο κρίσιμη κατάσταση. Πιθανότατα σχετίζεται με την προχωρημένη ηλικία του άνδρα.

όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα Αυτός ο άνδρας δεν είχε κανένα έγγραφο μαζί του. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον βοηθήσουν που ήταν σε κώμα. Ως αποτέλεσμα, το πρήξιμο υποχώρησε και τώρα του δόθηκε το ψευδώνυμο John Doe ενώ συζητούσε ένα πιθανό σχέδιο θεραπείας. Ο γιατρός άκουσε τον ήχο του επείγοντος που ερχόταν από το δωμάτιο του γέρου.

Κίνδυνος μόλυνσης

Μια νοσοκόμα έτρεξε στο δωμάτιο για να εξετάσει τον άνδρα. Ανησυχούσε ότι θα ξυπνούσε ξαφνικά αυτό που δεν περίμενε ήταν να δει ένα όμορφο γκρίζο περιστέρι να περιφέρεται στο κρεβάτι αυτού του αναίσθητου γέρου. Το περιστέρι δεν φαινόταν πανικόβλητο ή ανήσυχο.

Πώς μπήκε το περιστέρι στο δωμάτιο; δεν μπορεί να είναι εκεί Μετά το κλείσιμο της πόρτας του πίσω δωματίου Η νοσοκόμα άνοιξε το παράθυρο μέχρι τέρμα. και ετοιμάσου να πιάσεις τα περιστέρια απαιτεί προσπάθεια Αλλά τελικά κατάφερε να το πιάσει από το παράθυρο.

Η υπόθεση έκλεισε

Την επόμενη μέρα, η κατάσταση αυτού του ανώνυμου γέρου άλλαξε ελαφρώς. Ο γιατρός που θεράπευσε αυτόν τον άγνωστο του έδωσε δωρεάν κρεβάτι για μια εβδομάδα. Αν πάλι δεν μπορεί να βγει από το κώμα ή δεν το ξέρει ακόμα. Θα ελέγξουν ξανά την κατάσταση.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι ο άνδρας θα βρίσκεται σε κώμα για τρεις ημέρες για να υποχωρήσει ο πρησμένος εγκέφαλος. Επειδή η νοσοκόμα δεν συζήτησε το περιστατικό με το περιστέρι με το άλλο προσωπικό. Ήρθε λοιπόν κάποιος στην πρωινή βάρδια και άνοιξε ξανά το παράθυρο του γέρου. Το παράξενο περιστέρι μετά επέστρεψε στο κρεβάτι.

Να το βάλεις

Η νοσοκόμα δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο γενναίο ήταν το πουλί. Και ήταν σίγουρη ότι ήταν σαν να είχε ένα μαύρο φτερό δαχτυλίδι στο λαιμό της. Προσπάθησε να το διώξει όπως είχε κάνει πριν. Αλλά αυτή τη φορά το πουλί αδιαφορούσε. Η νοσοκόμα έπρεπε να καλέσει την ασφάλεια για να βοηθήσει στη μετακίνηση των ζώων.

Μετά από αυτό το περιστατικό, το προσωπικό του νοσοκομείου άρχισε να ακούει για το πουλί. Φήμες και θεωρίες Άρχισε να διαδίδεται γιατί επισκέπτεται ακόμα αυτόν τον γέρο. Τοποθετήθηκε μια πινακίδα στην πόρτα του δωματίου που διέταζε να κλείνουν πάντα τα παράθυρα. Ωστόσο, οι αξιωματικοί έβλεπαν ακόμα αυτό το σταθερό πουλί…‎

Παρατήρηση

Το περιστέρι καθόταν στο κλειστό παράθυρο για ώρες. Κοιτάξτε τον γέρο στο κρεβάτι ή περπατήστε πάνω-κάτω στο περβάζι του παραθύρου. όταν ο αξιωματικός προσπάθησε να κλείσει την κουρτίνα Στη συνέχεια, το περιστέρι προσπάθησε να περάσει από το παράθυρο ενός άλλου ασθενούς για να μπει στο κτίριο. Συνελήφθη γρήγορα και εκδιώχθηκε. Η κατάσταση έχει λυθεί.

Γιατί το πουλί έχει τόσο εμμονή με αυτόν τον γέρο; Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο νοσοκομείο υποψιάζονταν αυτό το πουλί. Και κάποιοι πήγαν να βρουν αυτό το περιστέρι. Πολλοί αναρωτήθηκαν τι έκανε εκεί. Τελικά, στο τέλος της τρίτης ημέρας της προσπάθειας εξόντωσης των περιστεριών, Κάποιος βρήκε μια ενδιαφέρουσα ένδειξη…‎

Ακολουθήστε

Γιατί το περιστέρι κάθισε στο περβάζι για πολλή ώρα. Έτσι οι άνθρωποι μπορούν να παρατηρούν προσεκτικά. Ένας γιατρός μπήκε κατά τη διάρκεια του γεύματος και άρχισε να εξετάζει το περιστέρι και εκείνη τη στιγμή παρατήρησε ότι το πουλί είχε κάτι περίεργο κολλημένο στο πόδι του.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο απάντησε στην ερώτηση του γιατρού. Ένας μικρός κλειστός σωλήνας που συνδέεται με το πόδι του περιστεριού χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά μικρών αντικειμένων ή μηνυμάτων. Ήταν σίγουρος ότι ό,τι υπήρχε στο σωλήνα θα τους έδινε την ιδέα που έψαχναν.

Λήψη εικόνων

Τώρα ολόκληρο το νοσοκομείο άρχισε να αναρωτιέται πώς θα έπιαναν τα πουλιά. Το ιατρείο του ηλικιωμένου βρισκόταν στον 3ο όροφο, οπότε δεν μπορούσε να βγει και να τον πιάσει. Προφανώς ο ευκολότερος τρόπος είναι να αφήσετε το πουλί να επιστρέψει στο δωμάτιο. Αλλά τώρα τα πουλιά δεν εμπιστεύονται όλους.

Αλλά ήταν η μόνη επιλογή που είχαν. Ο ηλικιωμένος ήταν ακόμη αναίσθητος. Και αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος για να μάθετε ποιος είναι. Ο γιατρός ήξερε ήδη αν ήθελαν να βρουν ένα περιστέρι. Πρέπει να ανοίξουν ξανά το παράθυρο και να αφήσουν το πουλί να πετάξει στον γέρο. και το έκαναν όταν ανοίγετε το παράθυρο Το πουλί πέταξε αμέσως μέσα.

Το Σχέδιο

Το περιστέρι ξεκουράστηκε αναπαυτικά δίπλα στο κρεβάτι του γέρου. Προσέξτε να μην μπλέξετε σε σωλήνες και καλώδια. προσκολλημένος στον άντρα Αυτή μπορεί να είναι η μόνη ευκαιρία που έχουν οι γιατροί να τον πιάσουν. Πήγε προσεκτικά προς το κρεβάτι. για να μην ενοχλήσω τα βήματα αυτού του πουλιού

γιατρός που περπατά μπροστά Όμως το περιστέρι δεν φαινόταν να το προσέχει. Προσποιήθηκε ότι τραγουδούσε και διακοσμούσε τον συνηθισμένο του χώρο. Οι γιατροί δεν μπορούσαν παρά να θαυμάσουν πόσο ήρεμο ήταν αυτό το πουλί σε σύγκριση με τα άλλα πουλιά που περιφέρονταν στο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Όρμησε στο παράθυρο, έκλεισε το παράθυρο για να μην ξεφύγουν τα περιστέρια.

Περιστέρι 'επισκεπτόταν' έναν παππού στο νοσοκομείο κάθε μέρα

Μετακίνηση

Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο εύκολα. Αλλά οι γιατροί εξακολουθούν να ανησυχούν ότι το πουλί θα είναι δύσκολο να πιαστεί. Ήξερε ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο να ολοκληρώσει το έργο μόνος του. Έτσι ζήτησε τη βοήθεια μιας νοσοκόμας για να ολοκληρώσει το έργο.

Αφού πήρε μια βαθιά ανάσα, ο γιατρός πέταξε προς το πουλί. χάος Ο εξοπλισμός τινάχτηκε στο πλάι του κρεβατιού. και οι δύο συνάδελφοι προκάλεσαν σάλο στους υπόλοιπους εργαζόμενους. Κοιτάξτε μέσα στο δωμάτιο για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει. Ήταν μεγάλο λάθος.

Πετάξτε μακριά

Το περιστέρι είδε το ενδεχόμενο να δραπετεύσει και την έπιασε. Βγείτε από το δωμάτιο και φτάστε σε ένα διάδρομο όπου πολλά άτομα φωνάζουν μπροστά της. Γιατροί και νοσοκόμες έτρεξαν να το πιάσουν. ενώ ο γιατρός φώναξε στον αστυνομικό να τον βοηθήσει να τον βρει Δεν μπορούσα να τον αφήσω να ξεφύγει χωρίς να καταλάβω τι είχε κολλήσει στο πόδι του.

Φαινόταν ότι ολόκληρο το νοσοκομείο έψαχνε απεγνωσμένα για αυτό το πουλί. Ακόμη και κάποιοι από τους ασθενείς που περίμεναν να εξεταστούν βγήκαν έξω για να βοηθήσουν. σε αυτό το σημείο Χρειάζονται όσο το δυνατόν περισσότερα χέρια. Επειδή τα πουλιά μπορούν να ξεφύγουν αρκετά καλά. Οι γιατροί ελπίζουν ότι όλες αυτές οι προσπάθειες δεν θα είναι μάταιες.

Το έπιασα!

Ξαφνικά, όχι μακριά από το δωμάτιο του άνδρα σε κώμα Γιατροί και λοιπό προσωπικό άκουσε μια φωνή «Πιάστηκε!» Ο γιατρός όρμησε προς τον ήχο. Ένα περιστέρι στο χέρι ενός ασθενή Και παλεύει να το αφήσει αλλά δεν τα κατάφερε

Μόλις ο γιατρός έπιασε το πουλί, έβγαλε προσεκτικά τον σωλήνα από το πόδι του πουλιού. στη συνέχεια ανοίξτε το για να δείτε το περιεχόμενο μέσα Σκέφτηκε ότι ήταν φάρσα από κάποια παιδιά της περιοχής. Και το πουλί έτυχε να συμπαθεί τον αναίσθητο άνδρα σε εκείνο το δωμάτιο. Αλλά ο γιατρός δεν ετοίμασε τον δοκιμαστικό σωλήνα.

Μυστήριο φίλτρο

Μετά από ένα ελαφρύ χτύπημα στο σωληνάριο, δύο χάπια βγήκαν από το άνοιγμα μαζί με ένα όμορφα διπλωμένο κομμάτι χαρτί. Ποιος θα χρησιμοποιήσει περιστέρια για να παραδώσει φάρμακα; Ο γιατρός άνοιξε το αρχείο και το διάβασε σαστισμένος για να μπερδευτεί κι αυτός, έγραφε «Ημερήσιες δόσεις» χωρίς επιπλέον πληροφορίες. Δεν υπάρχουν επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τον σκοπό αυτού του χαπιού. Απλώς δεν έχει νόημα.

Το προσωπικό στάθηκε σφιχτά γύρω από τον γιατρό. Δεν θέλω να επιστρέψω στις κανονικές μου υποχρεώσεις. Τον ρώτησαν σε τι χρησιμεύουν, αλλά έμεινε σαστισμένος.Θα έπρεπε να είχα ζητήσει περισσότερες πληροφορίες από τον φαρμακοποιό του νοσοκομείου. μέχρι τότε Θα πρέπει να βρουν πού να κρατήσουν το περιστέρι μέχρι να λυθεί το μυστήριο.

Ψάχνοντας για ενδείξεις

Αυτή τη στιγμή, το περιστέρι τοποθετήθηκε σε ένα μικρό κλουβί. που δεν φαινόταν να τον ικανοποιεί. Δύο γιατροί και νοσοκόμες αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του αναίσθητου άνδρα. Ελέγξτε τα ιατρικά αρχεία και τους θαλάμους για να δείτε αν μπορούν να βρουν την απάντηση.‎

Ο γιατρός αποφάσισε να μιλήσει με τη νοσοκόμα που βρήκε το περιστέρι. Κάθε νοσοκόμα γνωρίζει ότι το πουλί εμφανίστηκε περίπου την ίδια στιγμή που ο άνδρας νοσηλευόταν. Το περιστέρι δεν φαίνεται να είναι νοικοκύρης. Και πώς βρήκε αυτόν τον άνθρωπο;

Ατελείωτες δυνατότητες

Η μόνη εξήγηση που βρήκε ο γιατρός ήταν ότι κάποιος παρακολουθούσε τον άντρα από κοντά και δίδασκε στο πουλί πού να πάει. Άλλες υποθέσεις μοιάζουν περισσότερο με παραμύθι παρά είναι αληθινές. Γέλασε με την ιδέα ότι το περιστέρι ήταν κατοικίδιο ξένου.

Ήξερε ότι τα περιστέρια χρησιμοποιούνταν συχνά ως μέσο, ​​οπότε η ιδέα ότι αυτό το περιστέρι μπορούσε να παραδώσει με ακρίβεια δέματα για λογαριασμό κάποιου άλλου δεν ήταν καλή υπόθεση. Το πιο σημαντικό ερώτημα είναι Ποιος θα προσπαθούσε να παραδώσει φάρμακα σε αυτόν τον αναίσθητο άνδρα στο νοσοκομείο; ‎

Κοιτάξτε πιο κοντά

Ο γιατρός αποφάσισε να επικοινωνήσει με την ομάδα ασφαλείας του νοσοκομείου. για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα Το κτίριο καλύφθηκε από κάμερες και είναι πιθανό ότι μία από αυτές κατέγραψε την κατεύθυνση από την οποία έρχονταν τα πουλιά. Ή μπορεί να υπήρχε κάποιος που σύχναζε στο δωμάτιο του άντρα

Η ομάδα ασφαλείας θα χαρεί να ελέγξει το βίντεο. Γιατί τέτοια μυστήρια σπάνια εμφανίζονται στα νοσοκομεία. Και η ομάδα βαριέται πολύ τις περισσότερες φορές. Μια εξωτερική κάμερα ήταν τέλεια τοποθετημένη για να καταγράφει τη θέα από το παράθυρο του δωματίου του άνδρα σε κώμα. Για τους γιατρούς ήταν σαν τη μοίρα. Ξέρω ότι σύντομα θα μάθω την αλήθεια του θέματος.

Συλλογή αποδεικτικών στοιχείων

Η ομάδα ασφαλείας μπόρεσε να βρει το βίντεο πριν από περίπου δύο εβδομάδες. εξετάζοντας προσεκτικά όλα τα πλαίσια όπου εμφανίζεται το περιστέρι Τα πουλιά εμφανίζονταν την ίδια ώρα κάθε μέρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Κάθε φορά που εμφανίζεται ένα περιστέρι Πήδηξε μέσα από το παράθυρο και έφτανε αμέσως στον αναίσθητο ασθενή.

ακόμα και με νέες πληροφορίες Οι γιατροί ακόμα δεν γνωρίζουν γιατί ήταν ο άντρας που έπρεπε να παραλάβει την περίεργη συσκευασία. Τουλάχιστον θα είχε σύντομα μια συγκεκριμένη απάντηση. Σκεπτόμενος ότι ίσως ο σε κωματώδη κατάσταση δεν είχε καμία σχέση με την περίεργη υπόθεση, ο γιατρός απευθύνθηκε σε άλλον αξιωματικό για να εξετάσει τα αρχεία του αναρρωτηρίου.

Ομαδική εργασία

Είναι πιθανό ότι ο προηγούμενος ασθενής έπρεπε να αντιμετωπίσει όλα αυτά. Συγκέντρωσε όσο το δυνατόν περισσότερα έγγραφα σχετικά με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο δωμάτιο. Μάζεψε κάποιο από το προσωπικό στην αίθουσα συνεδριάσεων κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για να ελέγξει τις πληροφορίες.‎

ενώ ο αξιωματικός εξέτασε τα έγγραφα Το προσωπικό επέστρεψε με πληροφορίες σχετικά με αυτό το άγνωστο χάπι. Στην πραγματικότητα, ήταν μια αρκετά υψηλή δόση φαρμάκου. Αυτά τα παυσίπονα συνδέονται με αυτόν τον ασθενή με σοβαρό τραυματισμό και είναι εξαιρετικά εθιστικά. Ξαφνικά τα πράγματα άρχισαν να βγάζουν νόημα, αυτό το περιστέρι ήταν στην πραγματικότητα ένας αγγελιοφόρος!

Μεγαλύτερο από το αναμενόμενο

Όλοι στην αίθουσα συνεδριάσεων δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που άκουγαν. Είναι πραγματικά ο Nok έμπορος ναρκωτικών στο νοσοκομείο; Είναι πολύ παράξενο για να το πιστέψεις. σε αυτό το σημείο Κάποιοι άλλοι αξιωματούχοι είπαν Βρήκαν έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι ο ηλικιωμένος ασθενής στο δωμάτιο είχε νοσηλευτεί με υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Από λίγη περαιτέρω έρευνα Οι αρχές μπόρεσαν να το ανακαλύψουν.Σύμφωνα με φήμες, ένας προηγούμενος ασθενής ήταν διαβόητος ότι προσπαθούσε να ξεγελάσει τις νοσοκόμες για να του δώσουν ισχυρά παυσίπονα κάθε φορά που εισήχθη στο νοσοκομείο. Τον τελευταίο χρόνο, έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές. και η τελευταία φορά είναι η μεγαλύτερη Η πρόσβασή του στη θεραπεία ανακλήθηκε μετά από πολλές φορές που έφεραν φάρμακα στο κρεβάτι του.‎

Ευφυής εθισμός

Ο υπάλληλος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να ήταν ο τρόπος που προσπάθησε να μπει ο προηγούμενος. μετά από άλλα σχέδια του απέτυχε Και ο διανομέας του μπορεί να μην γνώριζε ότι ο άνδρας είχε βγει από το νοσοκομείο για εβδομάδες. Το νοσοκομείο επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία. Δεν επέτρεψαν να συμβεί αυτό στην οργανωτική τους δομή!

μερικές ημέρες αργότερα Ο γιατρός έμαθε από κάποιες νοσοκόμες ότι ο άνδρας είχε συλληφθεί για το αδίκημα. Ευτυχώς, αφού το δράμα υποχώρησε. Ο άνδρας σε κώμα ξύπνησε λίγες μέρες αργότερα. Οι γιατροί ανυπομονούσαν να πουν τι είχε συμβεί ενώ ήταν αναίσθητος. αλλά αποφάσισε να περιμένει μέχρι να μιλήσει ο άντρας με την οικογένειά του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share