Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Κρυφή κάμερα κατέγραψε αρκούδα να μπαίνει σε σπίτι και να πλησιάζει το πιάνο - Όλοι έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν!

Απίστευτο!

8 Ιουνίου 2023 15:13
Κρυφή κάμερα κατέγραψε αρκούδα να μπαίνει σε σπίτι και να πλησιάζει το πιάνο - Όλοι έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Κρυφή κάμερα: Πίσω από μια πρόσφατη διάρρηξη, ήταν ένας αρκετά ευγενικός γούνινος δράστης, που άφησε στην ιδιοκτήτρια ένα μουσικό δώρο.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία της πόλης Βέιλ του Κολοράντο, κλήθηκε για να διερευνήσει μια διάρρηξη σε ένα διαμέρισμα. Η γυναίκα που ζει εκεί δεν ήταν στο σπίτι, αλλά οι αρχές διαπίστωσαν πως κάποιο ζώο μπήκε από το παράθυρο της κουζίνας για να βρει φαγητό.

Αφού έλεγξε το σύστημα στις κάμερες παρατήρησης του σπιτιού, η ιδιοκτήτρια ανακάλυψε πως ένοχη ήταν μια αρκούδα. Όπως δείχνει το βίντεο με το περιστατικό, το άγριο ζώο δεν περιορίστηκε στο φαγητό, αλλά κάποια στιγμή ασχολήθηκε και με το πιάνο. Ενώ τα ζώα δεν είναι ειδικοί της μουσικής, το γεγονός πως μια αρκούδα ενδιαφέρθηκε, κάνει το βίντεο μοναδικό.

Ακόμη και οι αρχές ανέφεραν αυτή την παράξενη ανακάλυψη σε ένα δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο: «Οι συγχορδίες που καταγράφηκαν στο βίντεο ήταν αφόρητες και ο σκοπός εξίσου ανυπόφορος. Παρόλο που οι αξιωματικοί αναζήτησαν την αρκούδα στην περιοχή, η ίδια εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερη»

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τη μουσική παρέμβαση της αρκούδας, στο βίντεο που ακολουθεί:

BEAR-THOVEN'S FIRST SYMPHONY: Why did the bear break into the home? To play the piano, of course. A surveillance camera recorded the sights and sounds inside a Colorado home. STORY: FOX35Orlando.com/news/local-news/258574486-story

Posted by FOX 35 Orlando on Friday, June 2, 2017

Κρυφή κάμερα σε νοσοκομείο κατέγραφε ένα άδεια αναπηρικό καροτσάκι - Ξαφνικά έγινε κάτι το ανατριχιαστικό!

Μια κάμερα ασφαλείας σε ένα νοσοκομείο κατέγραψε κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, όπως και το βίντεο από μια κάμερα που τοποθέτησε ένας πατέρας για να παρακολουθήσει το γιο του.

Το επίμαχο βίντεο δείχνει την αναπηρική καρέκλα να κυλάει στην είσοδο του Ινστιτούτου Ιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας στο Σαντιγκάρ της Ινδίας. Η καρέκλα ήταν στην είσοδο όταν ξαφνικά άρχισε να κινείται προς τα εμπρός, πέρασε μια ράμπα και έφτασε μέχρι τον κήπο.

Ο φύλακας ασφαλείας Μανόχ Κουμάρ ήταν αυτός που παρακολούθησε το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και φυσικά τρόμαξε. Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο πυροδότησε ένα κύμα από εικασίες του νοσοκομειακού προσωπικού με πολλούς να λένε ότι την αναπηρική καρέκλα την μετακίνησε ένα φάντασμα που ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share