Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο σκηνικό: Οδηγός τραμ σταματά για να σώσει μια χελώνα παγιδευμένη στις ράγες (video)

Σπάνιες πράξεις ανθρωπιάς

8 Ιουνίου 2023 15:10
Απίστευτο σκηνικό: Οδηγός τραμ σταματά για να σώσει μια χελώνα παγιδευμένη στις ράγες (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

«Όλα τα ζωντανά πλάσματα είναι φίλοι μας και πρέπει να τα προσεγγίσουμε με αγάπη»

Ο οδηγός του τραμ έκανε την καθιερωμένη διαδρομή του μεταφέροντας τους επιβάτες του στο Κοκαέλι της Τουρκίας, όταν παρατήρησε κάτι στο σιδηρόδρομο.

“Ήταν μια χελώνα που προσπαθούσε να διασχίσει τις γραμμές του τραμ, αλλά κόλλησε”, είπε ο Τοπάλ. “Νομίζω ότι φοβόταν.” Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με την χελώνα που παλεύει με καρχαρία.

Ο Τοπάλ θα μπορούσε να είχε συνεχίσει ήσυχα την διαδρομή του, αφήνοντας την χελώνα παγιδευμένη σε αυτό το επικίνδυνο μέρος. Αντ ‘αυτού, αποφάσισε να δράσει.

Αφού σταμάτησε το τραμ, ο Topal ενημέρωσε τους επιβάτες του για τον λόγο της καθυστέρησης.

Στη συνέχεια, ο Τοπάλ κατέβηκε και πλησίασε τη χελώνα – την πήρε και την άφησε πάνω από το φράχτη να κατευθυνθεί προς το πάρκο για να συνεχίσει τον δρόμο της ανεμπόδιστα.

“Οι επιβάτες ήταν χαρούμενοι γιατί την βοηθήσαμε”, είπε η Τοπάλ. Αλλά δεν ήταν οι μόνοι που είδαν τη γενναιόδωρη χειρονομία του Τοπάλ.

Μια κάμερα ασφαλείας καταγράφει ολόκληρη τη σκηνή:

«Η χελώνα φαινόταν υγιής», είπε ο Τοπάλ. Έφυγε, ξεφεύγοντας από τον κίνδυνο συντριβής από άλλο τραμ. Είμαι πολύ χαρούμενος.”

Ο Τοπάλ έσωσε τη ζωή της.

Ο άγγελος οδηγός δεν ήθελε να προσελκύσει την προσοχή, αλλά καθώς τα νέα για τη διάσωση της χελώνας θα έφταναν σε περισσότερους ανθρώπους, ήλπιζε ότι θα εμπνεύσει και άλλους να βοηθήσουν όπου μπορούσαν.

“Όλα τα ζώα είναι φίλοι μας και πρέπει να τα προσεγγίσουμε με αγάπη”, δήλωσε ο Τοπάλ. “Όλοι πρέπει να το θεωρούν βασικό καθήκον. Απλώς έκανα το καθήκον μου. ”

Σφοδρό τροχαίο λόγω στομ@τικού σ@ξ - Πετάχτηκαν έξω από το ΙΧ σχεδόν γ@μνοι (Video)

Το στομ@τικό σ@ξ είναι μία απολαυστική στιγμή. Το στομ@τικό σ@ξ εν ώρα οδήγησης είναι μία άκρως επικίνδυνη στιγμή! Αυτό αποδεικνύεται και από το παρακάτω σφοδρό τροχαίο, από το οποίο το ζεύγος βγήκε με μικροτραυματισμούς, ενώ το ΙΧ στο οποίο επέβαινε, υπέστη πολύ μεγάλη ζημιά.

Η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο του τροχαίου, βοήθησε στον απεγκλωβισμό των επιβατών και από τα δύο οχήματα. Οι επιβάτες του φορτηγού βγήκαν συγχυσμένοι αλλά καλά στην υγεία τους, ενώ το ζεύγος από το αμάξι έφερε «μικροτραυματισμούς». Παράλληλα, μία άλλη έννοια στην… απογείωση, κάνοντάς την πολύ πιο πικάντικη έδωσε μια επιβάτισσα σε πτήση.

Τι έδειξε το πόρισμα της πυροσβεστικής

Όπως αποδεικνύεται από το πόρισμα της Πυροσβεστικής, το στομ@τικό σ@ξ ήταν ο λόγος που οδηγός έχασε τη συγκέντρωσή του και προσέκρουσε πάνω στο φορτηγό.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share