Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Φίδι μπαίνει από το κάτω από το πουκάμισο άντρα - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα!

Αδιανόητο περιστατικό!

7 Ιουνίου 2023 14:35
Φίδι μπαίνει από το κάτω από το πουκάμισο άντρα - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αυτό το φίδι μπαίνει κάτω από το πουκάμισο αυτού του άντρα όμως, αυτό που γίνεται στη συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα, και θυμίζει το τρομακτικό φίδι που σας είχαμε αναφέρει τις προάλλες.

Ένα επικίνδυνο φίδι τρύπωσε εκεί που κοιμόταν ένας άντρας Ινδός και μπήκε μέσα από το πουκάμισο του τόσο διακριτικά με αποτέλεσμα ο άντρας όχι μόνο δεν ξύπνησε, αλλά όταν το φίδι σερνόταν ήδη πάνω του εκείνος δεν κατάλαβε τίποτα!

Την πιο κρίσιμη στιγμή ένας αστυνομικός της Askash παρεμβαίνει και προσπαθεί να απομακρύνει το ερπετό από τον ανυποψίαστο άντρα, λίγα λεπτά μετά κατάφερε να το βγάλει από το σώμα του χωρίς τραυματισμό. Το παράδοξο όμως σε όλη την υπόθεση δεν είναι αυτό, αλλά το ότι ο άντρας συνέχιζε ανενόχλητος τον ύπνο του χωρίς να καταλάβει τι είχε συμβεί ακόμα και μετά το περίεργο αυτό περιστατικό.

Το συγκλονιστικό βίντεο τραβήχτηκε στο νοσοκομείο του Maharashtra της Ινδίας κάνοντας κυριολεκτικά τον γύρο του διαδικτύου!

Αδιανόητο: Άντρας δάγκωσε φίδι για να το εκδικηθεί και τώρα είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση!

Άντρας δάγκωσε φίδι για να το εκδικηθεί και τώρα είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική!

Ένας Ινδός που τον δάγκωσε φίδι πήρε την εκδίκησή του, καθώς δάγκωσε και ο ίδιος το ερπετό και το σκότωσε, όπως δήλωσε σήμερα ο πατέρας του. Απίστευτo: Μυρμήγκια με την επιμονή τους σκότωσαν τεράστιο φίδι!

Ο άνδρας αυτός, ο Ρατζ Κουμάρ, χαλάρωνε χθες στο σπίτι του στο νότιο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές απολαμβάνοντας το ποτό του, όταν ένα φίδι μπήκε στο δωμάτιο και τον δάγκωσε, δήλωσε ο πατέρας του.

«Ένα φίδι τον δάγκωσε. Τότε και αυτός με τη σειρά του το δάγκωσε και το έκοψε σε κομμάτια», δήλωσε ο πατέρας, ο Μπαμπού Ραμ. Σοκ: Μικρά παιδιά έσωσαν το σκυλάκι τους από φίδι που το είχε τυλίξει και παρολίγον να το σκοτώσει!

Η οικογένεια του μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

«Είναι σίγουρα περίεργο», δήλωσε ο γιατρός του Ρατζ Κουμάρ, ο Ν.Π. Σινγκ. «Έχω δει ανθρώπους να έρχονται με δάγκωμα φιδιού, αλλά ποτέ κάποιον που δάγκωσε ο ίδιος φίδι και μετά να το φέρνει μαζί του σε μια σακούλα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share