Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γαμπρός έστελνε... SMS την ώρα της γαμήλιας τελετής - Επική η αντίδραση της νύφης (video)

«Διώξ' τον» φώναζαν στη νύφη

6 Ιουνίου 2023 15:17
Γαμπρός έστελνε... SMS την ώρα της γαμήλιας τελετής - Επική η αντίδραση της νύφης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νύφη έλαμπε, απολαμβάνοντας την σπουδαία στιγμή του γάμου της, ενώ ο γαμπρός ήταν απασχολημένος με... το κινητό του.

Το παράδοξο σκηνικό βιντεοσκοπήθηκε και έκτοτε έγινε «viral» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να επικρίνουν σφοδρά τον γαμπρό που δεν μπόρεσε να αφήσει το κινητό του στην άκρη ούτε για να…παντρευτεί. Παράλληλα, δείτε την ιστορία μιας μητέρας η οποία ανακάλυψε την ημέρα που θα πάντρευε τον γιο της ότι η νύφη είναι η χαμένη κόρη της.

«Πάει ο γάμος», έγραψε λιτά ένας σχολιαστής σε μία αναδημοσίευση του βίντεο στο TikTok, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 40,8 εκατομμύρια προβολές.

«Τρελή ασέβεια, εντελώς απαράδεκτο», έγραψε ένας άλλος χρήστης, σοκαρισμένος από αυτό που είδε.

Στο σχετικό κλιπ – το οποίο κοινοποιήθηκε αρχικά από τον χρήστη του TikTok @CynthiaUmunze και έκτοτε έχει διαγραφεί από αυτό το προφίλ – τα μάτια του γαμπρού είναι σχεδόν… κολλημένα στην κινητή συσκευή του, καθώς αυτός και η νύφη, που χαμογελά ευχαριστώντας τους καλεσμένους για τις ευχές τους, βγαίνουν από την εκκλησία.

Μόλις βγαίνουν έξω, η νύφη φαίνεται να «την λέει» στον άντρα της, αλλά αντί εκείνος να ζητήσει συγγνώμη, κάνει μορφασμούς απογοητευμένος, προτρέποντας τη νέα σύζυγό του να παραιτηθεί από το θέμα και να προσποιηθεί ένα χαρούμενο βλέμμα.

«Φανταστείτε τη μέρα του γάμου σας να μην είστε χαρούμενοι. Αυτός ο άντρας είτε αναγκάστηκε να παντρευτεί, είτε δεν αγαπά αυτήν την κυρία. Γιατί να παντρευτείς τότε;», είπε ένας έκπληκτος θεατής στο Twitter.

«Διώξ' τον ΤΩΡΑ!!!!!!», έγραψε στο Twitter ένας εξίσου απογοητευμένος θεατής, απευθυνόμενος στην νύφη.

«Μιλάει με την γκόμενά του», πρόσθεσε ένας πιο καχύποπτος και κυνικός χρήστης. «Κορίτσι, φύγε!!!», έγραψε ένας ακόμη σχολιαστής, με έναν άλλο να προσθέτει: «Μάθε την αξία σου».

Μέχρι στιγμής, ούτε η νύφη ούτε ο γαμπρός έχουν σχολιάσει δημόσια τον αμφιλεγόμενο γάμο τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share