Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν - Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να δακρύσετε! (Video)

Άκρως συγκινητική στιγμή!

4 Ιουνίου 2023 14:00
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν - Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να δακρύσετε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περισσότερες μαμάδες θα σας πουν ότι η ώρα του ύπνου είναι το καλύτερο μέρος της ημέρας, καθώς βρίσκουν λίγα λεπτά για τον εαυτού τους και το σπίτι. Η συγκεκριμένη έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν και αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να δακρύσετε από συγκίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να κάνει κάτι τελείως εντυπωσιακό.

Ενώ η κόρη της κοιμόταν, η Αντέλ Ένερσεν την οραματιζόταν μέσα σε υπέροχα ονειρικά τοπία που μετά τους έδινε ζωή με ύφασμα και έβγαζε αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κάμερα εντόπισε έναν ανάπηρο άντρα.

Αυτή η ταλαντούχα μαμά, μπλόγκερ συγγραφέας και εικονογράφος ζει στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Της αρέσει να γράφει και να βρίσκει νέες ιδέες. Η έμπνευση της καινούριας της ιδέας ήρθε μια μέρα ενώ έπλενε τα ρούχα!

Η κόρη της, Μίλα, ήταν μόλις δυο εβδομάδων όταν αναρωτήθηκε τι άραγε να βλέπει στον ύπνο της. Αυτό ήταν η αρχή για να γίνουν αυτές οι καταπληκτικές φωτογραφίες που τελικά εκδόθηκαν σε δυο όμορφα βιβλία , ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται’ και ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται παραμύθια’

Δείτε το βίντεο για να χαμογελάσετε!

Άκρως συγκινητικό: Μια μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της - Θα «μείνετε» όταν δείτε τι έκανε ο σκύλος (Video)

Μια μητέρα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της και το βίντεο που καταγράφηκε είναι άκρως συγκινητικό. Θα «μείνετε» όταν δείτε τι έκανε ο σκύλος.

Η πρώτη γνωριμία των κατοικίδιων σε ένα νέο μέλος της οικογένεια ή σε άλλα ζώα είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτι.

Ακόμα και αν ο σκύλος ή η γάτα σας είναι φυσιολογικά το πιο ευγενικό πλάσμα στον κόσμο, είναι αδύνατον να γνωρίζει από πριν πως θα συμπεριφερθεί σε κάποιον ξένο που κινείται στον χώρο του. Ειδικά όταν αυτός ο ξένος είναι ένα μωρό, η πρώτη στιγμή της γνωριμίας είναι αρκετά αγχωτική.

Τα σκυλιά έχουν αποδείξει πως έχουν καλές προθέσεις, όπως κι αυτό το σκυλάκι που πρόσεχε το μωρό όσο κοιμόταν.

Ο YouTuber Scott Moore και η γυναίκα του είχαν τις επιφυλάξεις τους για την γνωριμία του νεογέννητου μωρού τους στο οικογενειακό σκυλάκι τους. Κρατούσαν τους δύο μακριά τους πρώτους μήνες, μη γνωρίζοντας πως θα αντιδράσει το beagle τους με το μωράκι τους, ελπίζοντας ότι μια έμμεση παρουσία θα μπορούσε να διευκολύνει το σκυλί στη νέα κατάσταση συμβίωσης.

Όταν το μωράκι και το beagle συναντιούνται για πρώτη φορά φαίνεται να σχηματίζεται μία τέλεια φιλία!

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share