Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της: «Πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε στο βίντεο!

Ούτε εκείνη το φανταζόταν!

3 Ιουνίου 2023 14:59
Έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της: «Πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε στο βίντεο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια χήρα στην Αγγλία έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της και «πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε στο βίντεο.

Έτσι ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει… να εξαφανίζονται.

Η 50χρονη Sue Stott – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun – έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο κοντά στον τάφο ώστε να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κάμερα εντόπισε έναν ανάπηρο άντρα.

τάφος κρυφή κάμερα

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος.

Η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε και νόμιζε πως χάλασε - Λίγες ημέρες μετά κατάλαβε ότι...

Πώς μπορεί μια απλή βιντεοκλήση να καταλήξει σε τραγωδία; Κι όμως γίνεται όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Αυτή η νεαρή μιλούσε με τη μητέρα της μέσω Skype, όταν ολοκληρώθηκε η κλήση τους η κάμερα του υπολογιστή δεν έκλεινε. Τι συνέβη; Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια απλή βιντεοκλήση καταλήγει σε κάτι τελείως διαφορετικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κοπέλα έκατσε μπροστά από τον υπολογιστή της για να φάει.

Η νεαρή κοπέλα δεν κατάλαβε πως η κάμερα της παρέμεινε ανοιχτή μιας και η κλήση της ολοκληρώθηκε και έκλεισε κανονικά. Λίγες ημέρες μετά ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι από τον υπολογιστή της κάτι το οποίο την ανησύχησε καθώς η συσκευή λειτουργούσε κανονικά και δεν φαινόταν να έχει κάτι.

Μπορεί να ακούγεται ανατριχιαστικό αλλά για καλή τύχη αυτής της κοπέλας τα όσα της συνέβησαν ήταν μέρος ενός βίντεο που ανέλαβε να δημοσιεύσει μια κινηματογραφική εταιρία για να δείξει στις γυναίκες πώς να προστατευτούν αλλά και από τι κινδυνεύουν.

Το βίντεο δεν φτιάχτηκε καθόλου τυχαία καθώς 10 χρόνια πριν ένας άντρας συνελήφθη επειδή χάκαρε υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις παρακολουθούσε μέσω της κάμερας τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share