Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

53χρονη έγινε μητέρα για πρώτη φορά και έστειλε το πιο όμορφο μήνυμα σε όσες πιστεύουν ότι είναι πολύ αργά για να κάνουν παιδί

Ποτέ δεν είναι αργά

2 Ιουνίου 2023 08:01
53χρονη έγινε μητέρα για πρώτη φορά και έστειλε το πιο όμορφο μήνυμα σε όσες πιστεύουν ότι είναι πολύ αργά για να κάνουν παιδί
Πηγή: unsplash.com
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παλεύουν για να γίνουν μητέρες και έχουν το άγχος πως πρέπει να αποκτήσουν παιδί μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία. Συνήθως τα κοινωνικά στερεότυπα αρχίζουν και στριχμώνουν τις γυναίκες μόλις φτάνουν την ηλικία των 40. Γι΄αυτό μοιραζόμαστε την ιστορία της Κιμ που περνάει ένα όμορφο μήνυμα. Παράλληλα, δείτε την ιστορία μιας μητέρας η οποία ανακάλυψε την ημέρα που θα πάντρευε τον γιο της ότι η νύφη είναι η χαμένη κόρη της.

«Όταν είσαι 44 ετών και δεν είσαι παντρεμένη, ο κόσμος σε ρωτάει τι έχει πάει στραβά μ’ εσένα» εξηγεί η ίδια. Τέσσερα χρόνια μετά, γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον Nova. Τότε κατάλαβε ότι αυτός ήταν ο κατάλληλος για να αποκτήσει οικογένεια μαζί του.

«Γνώριζα ότι μπορεί και να μην ήταν γραφτό μου να αποκτήσω παιδί. Ωστόσο ήμουν πρόθυμη να προσπαθήσω και να αποκτήσω με κάθε τρόπο.

Η Κιμ μιλάει για τη μητρότητα στα 52 της και για την εξωσωματική

Άρχισα λοιπόν να εξετάζω την επιλογή της παρένθετης μητέρας. Όμως, όταν το συζήτησα με το γιατρό μου, με κοίταξε και μου είπε, γιατί να το κάνω αυτό.

Του είπα, είμαι 52 χρονών, τι επιλογές έχω; Κι όμως με ενθάρρυνε να προσπαθήσω να αποκτήσω μωρό με εξωσωματική. Μου έλεγε ότι το απίθανο είναι πιθανό».

Οι 12 ημέρες που περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα ήταν οι πιο δύσκολες της ζωής της. Όμως όταν έμαθε ότι θα γίνει μητέρα, η χαρά της ξεπερνούσε κάθε φαντασία.

Τα σπουδαία αυτά νέα της χάρισαν πληρότητα και ο ερχομός του παιδιού συμπλήρωσε την ευτυχία που ζούσε.

Τώρα πια δεν κρύβει το πόσο χαρούμενη είναι που έγινε μητέρα ενός υπέροχου κοριτσιού, έστω και σ’ αυτή την ηλικία.

Τώρα όπως λέει, μπορεί να απολαύσει κάθε στιγμή μαζί της, που παλαιότερα δεν μπορούσε λόγω της ζωής της.

Τι κι αν τι σχολίαζαν για την ηλικία που έγινε μητέρα; Εκείνη δεν διστάζει να απαντήσει τι θα κάνει όταν η μικρή πάει σχολείο κι αυτή θα είναι 70 χρονών.

Η ιστορία της Κιμ μπορεί να εμπνεύσει κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα. Να μην βάζει εμπόδια τα χρόνια. Γιατί η αγάπη και η ευτυχία δεν έχει ηλικία.

Κι άλλωστε, όπως στην περίπτωση της Κιμ, όταν βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο στο πλευρό της, τότε η έννοια “μητέρα” έλαβε άλλες διαστάσεις. Η μητρότητα είναι το ωραιότερο δώρο για τη γυναίκα. Μη διστάζετε λοιπόν να δώσετε την αγάπη σας σε ένα παιδί. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share