Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Έβαλε κρυφή κάμερα για να «πάρει μάτι» την κολλητή της γυναίκας του στο μπάνιο - Τελικά ανακαλύπτει κάτι φρικτό!

Ασύλληπτο!

31 Μαΐου 2023 12:16
Έβαλε κρυφή κάμερα για να «πάρει μάτι» την κολλητή της γυναίκας του στο μπάνιο - Τελικά ανακαλύπτει κάτι φρικτό!
Από Κυριάκος Μελλίδης

H επιθυμία του να βλέπει την κολλητή της γυναίκας του να κάνει μπάνιο, τον "ανάγκασε" να βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο της, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε...

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κρυφή κάμερα καταγράφει 2 σκυλιά να θυσιάζονται για να σώσουν ένα μωρό από φίδι - Η κατάληξη ραγίζει καρδιές!

Κρυφή κάμερα έβαλε ένας άνδρας στην Κίνα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του για να τη βλέπει να κάνει μπάνιο. Η Xiao Ni ανακάλυψε έντρομη τι συνέβαινε όταν βρήκε την κάμερα στο πάτωμα την ώρα που έκανε ντους.

Αμέσως, όπως αναφέρει η Daily Star, απευθύνθηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι είχε βρει μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος, που ταυτοποιήθηκε με το όνομα Σενγκ, φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε την κάμερα στο μπάνιο της κολλητής της γυναίκας του γιατί «έψαχνε κάτι να τον ενθουσιάσει».

Η Xiao Ni και η σύζυγός του Σενγκ, Xiao Jia ζούσαν αρκετά χρόνια μαζί μέχρι που το ζευγάρι παντρεύτηκε και η Ni μετακόμισε. Όταν η κοπέλα βρήκε την κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της, πήγε αμέσως στο σπίτι του φιλικού της ζευγαριού για να τους ρωτήσει αν ήξεραν τι είναι. Ο Σενγκ παρίστανε τον έκπληκτο και της εξήγησε ότι ήταν μια συσκευή παρακολούθησης.

Τελικά πλάνα από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου όπου μένει η Ni έδειξαν ότι ο Σενγκ είχε μπει στο συγκρότημα λίγες ημέρες νωρίτερα.

Κρυφή κάμερα σε μπάνιο
Κρυφή κάμερα σε μπάνιο

Πήραν μια κρυφή κάμερα και μπήκαν μέσα σε ένα γραφείο τελετών. Με αυτό που αντίκρισαν, πάγωσαν!

Ανατριχιάσαμε, όταν είδαμε αυτά που κατέγραψε η κάμερα, μέσα σε ένα ερειπωμένο γραφείο τελετών. Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε.

Μετά την γυναίκα που έκανε κάτι ντροπιαστικό σε γραφείο τελετών, διαβάσαμε για δυο άνδρες, οι οποίοι χωρίς φόβο, θέλησαν να εξερευνήσουν ένα γραφείο τελετών.

Συγκεκριμένα, αυτό το γραφείο κηδειών χτίστηκε το 1992, αλλά προφανώς δεν ήταν κερδοφόρο προς τον ιδιοκτήτη και το παράτησε, αφήνοντας τα πάντα μέσα όπως ήταν.

Ένας ατρόμητος και πολύ περίεργος άντρας αποφάσισε να το εξερευνήσει με έναν φίλο του. Πήραν μία κάμερα και έναν φακό για να ερευνήσουν τι βρισκόταν μέσα στο μυστηριώδες κτίριο. Βρήκαν πολλά φέρετρα που ήταν έτοιμα για ταφή. Όταν ο άντρας τα άνοιξε, το μόνο που είδε ήταν πως ήταν άδεια.

Μετά συνέχισαν την έρευνά τους, βρίσκοντας ένα δωμάτιο ταρίχευσης που κάποτε φαινόταν πως ήταν γεμάτο χημικά τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία.

Περνώντας από έναν διάδρομο με κουρτίνα, μπήκαν σε έναν τεράστιο χώρο με μεταλλικά ράφια που έφταναν μέχρι το ταβάνι. Εκεί ήταν που έβαζαν τα φέρετρα. Κοιτώντας μέσα σε ένα φέρετρο, είδαν κόκαλα από κάποιον που πρέπει να είναι εκεί από μία κηδεία που ποτέ δεν έγινε πριν πολλά χρόνια.

Δείτε στο βίντεο τι είδαν από την παράνομη εξερεύνηση αυτού του τρομακτικού μέρους:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share