Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καλά πήγε αυτό: 22χρονος ανακάλυψε ότι η κοπέλα του είχε παράλληλη σχέση με τον πατέρα του - Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το περίμενε κανείς

Και απατημένος και δαρμένος

31 Μαΐου 2023 10:19
Καλά πήγε αυτό: 22χρονος ανακάλυψε ότι η κοπέλα του είχε παράλληλη σχέση με τον πατέρα του - Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το περίμενε κανείς
Από Ανθή Κουρεντζή

Ένας άντρας από την Ουαλία ισχυρίζεται ότι έπιασε τη γυναίκα του να κάνει σεξ με τον πατέρα του χάρη στην κάμερα του παιδιού του. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό στα καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ.

Ο 22χρονος Declan Fuller ήταν παντρεμένος με την 22χρονη Stephanie και έχουν αποκτήσει την 2χρονη κόρη τους Willow.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το ζευγάρι άφησε τον πατέρα του Declan, τον Darren, 44, να μετακομίσει στο σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είναι αρρωστημένο – πώς μπόρεσε ο πατέρας μου να μου το κάνει αυτό;» αναρωτήθηκε ο απελπισμένος Declan κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε τη Δευτέρα στη Sun. «Δεν είναι φυσιολογικό».

Ο Declan ισχυρίζεται ότι ήταν στη δουλειά του την ημέρα της φερόμενης απιστίας της συζύγου του και αποφάσισε να ελέγξει το baby monitor της Willow στο smartphone του. Το υλικό έδειχνε τη Stephanie να τρυπώνει σε μια κρεβατοκάμαρα με τον πεθερό της.

Ο Declan λέει ότι η σοκαριστική πράξη προδοσίας σχεδόν τον έκανε να εκραγεί: «Αν δεν είχα ένα λογικό κεφάλι στους ώμους μου, αυτός [ο μπαμπάς Darren] θα ήταν τώρα κάτω από τη γη».

Όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την κατάσταση, η Stephanie και ο Darren αρνήθηκαν ότι έκαναν κάτι απρεπές. Αντιθέτως, το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι ήταν απλώς στην κρεβατοκάμαρα για να παρακολουθήσουν μαζί «The Simpsons».

Ο Declan δεν ικανοποιήθηκε από αυτή την εξήγηση και αμέσως χώρισε από τη σύζυγό του – μόνο και μόνο για να ξεκινήσει εκείνη ένα ειδύλλιο με τον πεθερό της.

«Δεν απάτησα τον Declan», επέμεινε η Stephanie όταν η Sun επικοινώνησε μαζί της. «Με τον Darren τα φτιάξαμε μια εβδομάδα περίπου αφότου με άφησε ο Declan».

Σε μια εντυπωσιακή ανατροπή, η Stephanie είναι τώρα έγκυος σε δίδυμα που έχουν πατέρα τον πρώην πεθερό της Darren.

«Λυπάμαι για τα μωρά, έρχονται σε μια πολύ μπερδεμένη οικογένεια», δήλωσε ο προδομένος Declan, σημειώνοντας ότι η κόρη του θα είναι ετεροθαλής αδελφή και ανιψιά των δίδυμων που θα γεννηθούν σύντομα.

«Αισθάνομαι προδομένος, αλλά είμαι καλύτερα χωρίς εκείνους τους δύο», λέει.

12χρονο κορίτσι διακόπτει τον γάμο και ανεβαίνει στην πίστα με την ανάπηρη αδερφή της - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε!

Όλοι οι γάμοι κρύβουν μία δόση συγκίνησης, αλλά ο γάμος της Shellie ήταν ακόμα πιο συναισθηματικός, χάρη στη συγκινητική έκπληξη από τις δύο κόρες της, Angelina και Aubrey.

Η 8χρονη κόρη της Shellie, η Aubrey πάσχει από μυϊκή δυστροφία, που περιγράφεται ως γενετική ασθένεια που προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα στον νωτιαίο μυελό, γεγονός που τελικά οδηγεί σε εξασθένιση της εκούσιας κίνησης των μυών. Θυμηθείτε επίσης την ιστορία όπου η νύφη και ο γαμπρός ξεκίνησαν για το γαμήλιο χορό - Αυτό που συνέβη «πάγωσε» όλους τους καλεσμένους

Ωστόσο, η 12χρονη αδελφή της Aubrey, η Angelina δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία για μια χορευτική ερμηνεία, χορογραφώντας ένω ντουέτο, που έκανε το Διαδίκτυο να συγκινηθεί.

Η μητέρα Shellie περιγράφει την εμπειρία στο MSN εξηγώντας: «Ήταν μετά τον χορό μητέρας και γιου και ο DJ είπε ότι υπήρχε ακόμα μια ιδιαίτερη παράσταση. Δεν είχα απολύτως καμία ιδέα. Έκαναν εξάσκηση χωρίς καν να το γνωρίζω.»

Η Shellie προσθέτει: «Τόσοι πολλοί άνθρωποι ήρθαν σε μένα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης και είπαν ότι ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά πράγματα που είχαν δει ποτέ. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Θα ήθελα να την ξαναζήσω για πρώτη φορά ξανά».

Δείτε την συγκινητική χορογραφία των δύο κοριτσιών στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share