Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βοηθός λεωφορείου δεν είχε καταλάβει ότι την κατέγραφε κρυφή κάμερα - Μόλις δείτε τι έκανε στο παιδί, θα «παγώσετε»

Θα χρειαστείτε γερό στομάχι...

28 Μαΐου 2023 18:32
Βοηθός λεωφορείου δεν είχε καταλάβει ότι την κατέγραφε κρυφή κάμερα - Μόλις δείτε τι έκανε στο παιδί, θα «παγώσετε»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Δεν είναι ποτέ εύκολο να αφήνεις το παιδί σου σε αγνώστους και έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά με νταντάδες και νοσοκόμες που κακοποιούν τα παιδιά που φροντίζουν.

Η νέα περίπτωση παιδικής κακοποίησης αφορά μία βοηθό λεωφορείου που κακοποίησε ένα 6χρονο κορίτσι με αυτισμό. Η κρυφή κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον γυναίκα να χτυπάει το κοριτσάκι που φαίνεται να ουρλιάζει στο βίντεο. Όταν ο σχολικός επόπτης είδε το βίντεο, κάλεσε τον πατέρα του κοριτσιού, Nicholas, στο γραφείο του και του το έδειξε.

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο και τους γονείς που τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο παιδικό δωμάτιο κι έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν!

Κρυφή κάμερα: Η φρικιαστική στιγμή της κίνησης

Κρυφή κάμερα κατέγραψε γυναίκα να ακουμπά παιδί στο λεωφορείο
Κρυφή κάμερα κατέγραψε γυναίκα να ακουμπά παιδί στο λεωφορείο

Το ενοχλητικό βίντεο δείχνει την βοηθό του λεωφορείου να ακουμπάει την 6χρονη Kaylee και να μην θέλει να την αφήσει στην ησυχία της. Για να διώξει την γυναίκα, η Kaylee την έφτυσε αλλά τότε εκείνη την χτύπησε στο πρόσωπο. Εξαιτίας του περιστατικού, η Kaylee φοβάται όταν είναι με αγνώστους και επειδή δεν έχει την δυνατότητα να μιλήσει, δεν μπορούσε να πει στους γονείς της τι είχε συμβεί στο λεωφορείο.

Και οι δυο της γονείς αναστατώθηκαν και ξέρουν πως μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος και υπομονή για να κάνουν την κόρη τους να ξεπεράσει το περιστατικό και να νιώθει άνετα σε δημόσιους χώρους, κοντά σε αγνώστους.

Ενώ δεν τραυματίστηκε σωματικά, το συναισθηματικό τραύμα είναι σίγουρο πως θα την επηρεάζει για καιρό. Φαίνεται πως η βοηθός ήταν με την εταιρεία για δύο εβδομάδες και δεν είχε εκπαιδευτεί για το πώς να αντιμετωπίζει παιδιά με αυτισμό. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει έρευνα και δήλωσε πως η ασφάλεια στο λεωφορείο είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.

Μέχρι τώρα, δεν έχει απαγγελθεί κατηγορίες. Στο μεταξύ, οι γονείς της Kaylee έχουν κάνει αποστολή τους να αλλάξουν τον τρόπο που φέρονται οι άνθρωποι σε άτομα με αναπηρίες. Ο στόχος τους είναι να σταματήσει η κακοποίηση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share