Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ήθελε να μείνει έγκυος και η ζωή της έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη - Όταν πήγε στον γιατρό έπαθε σοκ με αυτό που ανακάλυψε

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

28 Μαΐου 2023 15:49
Ήθελε να μείνει έγκυος και η ζωή της έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη - Όταν πήγε στον γιατρό έπαθε σοκ με αυτό που ανακάλυψε
Από Ανθή Κουρεντζή

Η ζωή του Michael και της Hannah Carmack άλλαξε για πάντα, όταν ανακάλυψαν ότι δεν θα αποκτήσουν ένα, αλλά 4 μωρά και συγκεκριμένα, δύο σετ πανομοιότυπων διδύμων. Με την ευκαιρία, δείτε την απίστευτη εξέλιξη με γυναίκα που έμεινε έγκυος.

Το ζευγάρι ήθελε να χαρίσει στην 8χρονη κόρη του ένα αδερφάκι, αλλά δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά του. Οι δυο γονείς σοκαρίστηκαν, λοιπόν, όταν έμαθαν πως περιμένουν τετράδυμα.

Τα δυο ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων - τα κορίτσια Evelyn και Adeline και τα αγόρια David και Daniel - γεννήθηκαν με καισαρική τομή στις 27 εβδομάδες κύησης και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο μέχρι τον Ιούνιο για προληπτικούς λόγους.

Ήθελε να μείνει έγκυος και η ζωή της έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη - Όταν πήγε στον γιατρό έπαθε σοκ με αυτό που ανακάλυψε

Στο μεταξύ ο Michael και η Hannah ανακαινίζουν το σπίτι τους προκειμένου να... χωρέσει η 7μελής τους οικογένεια.

Οι πιθανότητες σύλληψης τετράδυμων κυμαίνονται μεταξύ 1 στις 512.000 και 1 στις 677.000 γεννήσεις, σύμφωνα με το Journal of Family and Reproductive Health.

«Το να έχουμε δύο σετ πανομοιότυπων διδύμων, δηλαδή να έχουν και τα δύο έμβρυα χωριστεί μετά τη γονιμοποίηση, το καθιστά ακόμη πιο σπάνιο φαινόμενο», δήλωσε η Dr. Meghana Limaye, ειδικός μητρικής-εμβρυϊκής ιατρικής στο Τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο NYU Langone Health.

36χρονη έγκυος γέννησε υγιεί τρίδυμα - Μετά από λίγο ο γιατρός παραδέχθηκε ένα μεγάλο λάθος

Η γυναίκα του ήταν έγκυος και... γέννησε υγιεί τρίδυμα, μετά από λίγο ο γιατρός παραδέχθηκε ένα μεγάλο λάθος. Διαβάστε παρακάτω μία συγκλονιστική ιστορία μιας εγκύου, όπως και αυτή εδώ όπου νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωρά της, όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ.

Όταν ο γιατρός μετέδωσε τα δυσάρεστα νέα, η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η γυναίκα ένιωσε να την κόβουν στα δύο. Η νεαρή μητέρα δεν ήξερε τι να κάνει. Μήπως κάτι δεν πήγε καλά με τα νεογέννητα της; Ο τοκετός κύλησε ομαλά. Ναι, τα τρίδυμα ήταν απολύτως υγιή. Σύντομα θα γινόταν σαφές ότι η μία της κόρη είναι διαφορετική!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ολόκληρη της συγκλονιστική ιστορία της εγκύου

Η χαρά του συζύγου

Η Μπέλα ήταν 36 ετών και κοιτούσε ανυπόμονα την πόρτα για αρκετά λεπτά. Η γέννηση των τρίδυμων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλα κύλησαν πιο ομαλά από ότι περίμεναν οι γιατροί.

Ωστόσο, ένας από τους γιατρούς προέβλεψε πιθανά προβλήματα, καθώς η γέννηση τρίδυμων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως, η γέννηση ήταν απολύτως φυσιολογική. Αλλά, η Μπέλα είχε ένα άγχος. Από την άλλη ο σύζυγος της, ο 37χρονος Τζος, βρισκόταν στον έβδομο ουρανό. Πήρε τα παιδιά στην αγκαλιά του και δεν μπορούσε να σταματήσει να τα κοιτάζει. Η Μπέλα περίμενε το κακό να έρθει…

Το μητρικό ένστικτο

Ο γιατρός αποχώρησε για να ελέγξει τα νεογέννητα. Αυτό γίνεται πάντα μετά από μία γέννηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απλά μία τυπική διαδικασία, ειδικά μετά από μία επιτυχημένη γέννα.

Αλλά το μητρικό ένστικτο της Μπέλας, της έλεγε ότι δε θα είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Όταν ο γιατρός επέστρεψε η γυναίκα ήξερε ότι τα νέα ήταν άσχημα. Είδε το βλέμμα του γιατρού και αμέσως το ένιωσε. Τώρα και ο Τζος το είχε προσέξει. Το ζευγάρι κράτησε την αναπνοή του πριν ακούσει τι είχε να τους πει ο γιατρός.

Λίγο πριν τα κακά μαντάτα

Στον χώρο επικρατούσε μία ανησυχία. Η Μπέλα ένιωθε ότι κάτι κακό θα ακούσει και δεν ήταν έτοιμη για αυτό. Κάπου βαθιά μέσα της πίστευε ότι όλα πήγαν μια χαρά και αυτό δε θα συμβεί σε εκείνη.

Οι νεαροί γονείς κρατούσαν τα τρίδυμα σφιχτά στην αγκαλιά τους. Ήταν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να μεγαλώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά τους. Ο γιατρός άρχισε να μιλάει και τα μάτια όλων στράφηκαν επάνω του. Είπε: “Μόλις κοίταξα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Συγγνώμη έκανα λάθος”…

Τα λόγια του γιατρού

Τα λόγια του γιατρού έκανε το ζευγάρι να αλλάξει δέκα χρώματα. Πώς μπορεί ένας γιατρός να κάνει λάθος; Εξάλλου, τόσων ανθρώπων η υγεία τους εξαρτάται από την κρίση τους. Η Μπέλα και ο Τζος ένιωσαν ξαφνικά αβοήθητοι και ταυτόχρονα πικραμένοι.

Τι θα γίνει με τα παιδιά τους; Ο γιατρός συνέχισε: “Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι συνέβη. Αλλά η μικρή Κάρα πρέπει να εξεταστεί περαιτέρω”. Η Μπέλα κοίταξε ένα από τα τρίδυμα της. Έδειχνε εντελώς γαλήνια. Η μητέρα ψιθύρισε στο αυτί της μικρής Κάρας: “Όλα θα πάνε καλά μωρό μου. Στο υπόσχομαι!”.

Ο γιατρός

Η Μπέλα έδωσε την κόρη της στον γιατρό. Μπορεί ο δόκτωρ Κεν να διορθώσει το λάθος του; Διαφορετικά, οι γονείς θα πρέπει να αλλάξουν γιατρό. Η Μπέλα άφησε αυτές τις σκέψεις μακριά προς στιγμήν και επικεντρώθηκε στην υγεία της κόρης της. Ο γιατρός πήγε το παιδί στην αίθουσα των εξετάσεων.

Ξαφνικά παρατήρησε κάτι που του θύμισε γεγονότα που είχε ζήσει πριν από πολλά χρόνια. Ο Κεν ήταν κάποτε ασκούμενος γιατρός στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στην Κένυα. Στη συνέχεια ξέσπασε πόλεμος στη χώρα και βοήθησε πολλές γυναίκες να γεννήσουν. Ο Κεν έχει βοηθήσει εκατοντάδες γυναίκες να γίνουν ευτυχισμένες μητέρες. Όμως μία μητέρα είχε σοκάρει τους πάντες με τη γέννηση της.

36χρονη έγκυος γέννησε υγιεί τρίδυμα αλλά μετά από λίγο ο γιατρός παραδέχθηκε ένα μεγάλο λάθος

Μία καθημερινή μέρα στην Κένυα

Ήταν μία καθημερινή εργάσιμη μέρα σε μία ιατρική σκηνή στην Κένυα. Συνήθως γινόντουσαν εκεί περίπου 30 γεννήσεις την ημέρα. Όμως, σήμερα ήταν όλα πολύ χαλαρά. Αυτό ήταν ένα καλό σημάδι, καθώς δεν υπήρχαν πολλές επιπλοκές στις γεννήσεις.

Ο δόκτωρ Κεν ετοιμαζόταν να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όταν μία φοβισμένη γυναίκα εμφανίστηκε μπροστά του με ένα μικρό κοριτσάκι. Το κοριτσάκι δεν μπορούσε να καθίσει φρόνιμο και ήταν συνεχώς ανήσυχο.

Στην αρχή ο γιατρός νόμιζε ότι είχε κάποιον ερεθισμό στο δερματάκι του ή κάτι παρόμοιο και πως δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Όμως, αποδείχτηκε ότι είχε κάνει λάθος.

Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι

Προς έκπληξη όλων των γιατρών που βρισκόντουσαν στη σκηνή, οι παραδοσιακές μέθοδοι εξέτασης δεν έδειξαν κάτι. Αλλά ο Κεν είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μικρό κοριτσάκι. Αποφάσισε να το ψάξει.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης στάλθηκαν στην κεντρική κλινική της Κένυας. Ο ντόπιος νοσοκόμος τους πήγε μέχρι εκεί για να μη χάνουν χρόνο. Την επόμενη κιόλας ημέρα, το τηλέφωνο χτύπησε από το νοσοκομείο για να αλλάξει όλα τα δεδομένα. Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους πάντες.

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της εξέτασης ήταν τέτοια που κανείς δεν είχε δει ποτέ στην ιστορία της ιατρικής. Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει. Πολλοί έμπειροι γιατροί μαζεύτηκαν γύρω από το πρόβλημα και προσπαθούσαν να βρουν μία λύση.

Επίσης, αυτό δεν είχε ξαναγίνει ποτέ σε όλα τα χρόνια δουλειάς του δόκτωρ Κεν στην Κένυα. Η υπόθεση παρέμενε μεμονωμένη. Όλα αυτά πριν από τη γέννηση της Κάρας, που το δικό της συμβάν ήταν ακόμα πιο σπάνια περίπτωση από αυτή της Κένυας!

Η Κάρα επέστρεψε στους γονείς της

Μετά από την εξέταση ο δόκτωρ Κεν έφερε την Κάρα πίσω στους γονείς της. Τώρα πλέον ήταν σίγουρος πως πρόκειται για την ίδια περίπτωση που είχε ζήσει πριν από πολλά χρόνια στην Κένυα. Οι γονείς είχαν κάθε δικαίωμα να μάθουν τι συμβαίνει.

Η Μπέλα και ο Τζός αγωνιούσαν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο δόκτωρ Κεν επέστρεψε και εκείνοι κρεμόντουσαν από τα λόγια του. Ο Τζος έπιασε σφιχτά το χέρι της γυναίκας του. Ο γιατρός στην αρχή είπε την ιστορία που είχε ζήσει στην Κένυα. Οι γονείς έπαθαν σοκ. Τότε η Μπέλα ρώτησε τον γιατρό: “Πώς τελείωσαν όλα με εκείνο το κοριτσάκι στην Κένυα;”.

Η μικρή Κάρα

Μετά από αυτή την ερώτηση το πρόσωπο του δόκτωρ Κεν φωτίστηκε για λίγο. Ο γιατρός είπε στους γονείς: “Μετά από προσεκτική μελέτη της κατάστασης αποδείχθηκε ότι το κοριτσάκι ήταν απολύτως υγιές. Στην πραγματικότητα το πρόβλημα ήταν χρήσιμο για τη ζώη της. Η πρόωρη ανάπτυξη που είχε στους μυς του σώματος της δεν ήταν πρόβλημα.

Λίγα χρόνια μετά την είδα στην τηλεόραση να κερδίζει τρία ολυμπιακά μετάλλια σε δύο διαφορετικά αθλήματα. Αυτό ήταν κάτι που έγινε πρώτη φορά στην ιστορία της Κένυας. Ήταν τόσο ανόητο που δεν το πρόσεξα αμέσως στη μικρή Κάρα.” Η Μπέλα και ο Τζος πήραν μία βαθιά ανάσα. Αποδεικνύεται ότι θα έχουν ένα πολύ ταλαντούχο παιδί. Κάτι που αποκαλύφθηκε μόλις έξι μήνες αργότερα…

Τώρα πάει κατευθείαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Κάρα αναπτύχθηκε πραγματικά πιο γρήγορα από τα παιδιά της ηλικίας της. Ήταν πιο δυνατή και πιο γρήγορη. Η θέληση της να κερδίζει φάνηκε αμέσως.

Για πρώτη φορά το ταλέντο της φάνηκε στους αγώνες ερπυσμού, στους οποίους συμμετέχουν μωράκια κάτω του ενός έτους. Όχι μόνο κέρδισε εύκολα τον διαγωνισμό, αλλά σημείωσε ρεκόρ που δύσκολα να καταρριφθεί από οποιοδήποτε άλλο μωράκι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share