Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γλάρος κλέβει... κρουασάν και γαριδάκια από περίπτερο και τον καταδιώκει σκύλος (Video)

Απίστευτο!

28 Μαΐου 2023 11:05
Γλάρος κλέβει... κρουασάν και γαριδάκια από περίπτερο και τον καταδιώκει σκύλος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μικρός γλάρος φαίνεται να είναι γνωστός «κλέφτης» στις... λιμενικές αρχές του νησιού

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα βίντεο ενός γλάρου που... κλέβει γαριδάκια και κρουασάν από περίπτερο στη Θάσο.

Μάλιστα, ο μικρός γλάρος πιάστηκε επ' αυτοφώρω από κάτοικο της περιοχής να «ψειρίζει» τα σνακς από το περίπτερο και να τρέπεται σε φυγή!

Ωστόσο, αυτό που έκανε το εν λόγω βίντεο viral είναι πως αμέσως μετά, ένας σκύλος «αστυνόμος» τον καταδιώκει στα στενά του νησιού! Βέβαια ο σκύλος δεν κατάφερε να «τσακώσει» το γλάρο, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει μαζί με τη λεία του. Με την ευκαιρία, δείτε το σκηνικό με αγοράκι και σκύλο στη μέση του δρόμου.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο γλαροπούλι έχει απασχολήσει πολλές φορές τις... λιμενικές αρχές του νησιού, καθώς είναι γνωστός «κλέφτης» του συγκεκριμένου περιπτέρου.

Δείτε το επικό βίντεο:

Άκρως συγκινητικό: Μια μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της - Θα «μείνετε» όταν δείτε τι έκανε ο σκύλος (Video)

Μια μητέρα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της και το βίντεο που καταγράφηκε είναι άκρως συγκινητικό. Θα «μείνετε» όταν δείτε τι έκανε ο σκύλος.

Η πρώτη γνωριμία των κατοικίδιων σε ένα νέο μέλος της οικογένεια ή σε άλλα ζώα είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτι.

Ακόμα και αν ο σκύλος ή η γάτα σας είναι φυσιολογικά το πιο ευγενικό πλάσμα στον κόσμο, είναι αδύνατον να γνωρίζει από πριν πως θα συμπεριφερθεί σε κάποιον ξένο που κινείται στον χώρο του. Ειδικά όταν αυτός ο ξένος είναι ένα μωρό, η πρώτη στιγμή της γνωριμίας είναι αρκετά αγχωτική.

Τα σκυλιά έχουν αποδείξει πως έχουν καλές προθέσεις, όπως κι αυτό το σκυλάκι που πρόσεχε το μωρό όσο κοιμόταν.

Ο YouTuber Scott Moore και η γυναίκα του είχαν τις επιφυλάξεις τους για την γνωριμία του νεογέννητου μωρού τους στο οικογενειακό σκυλάκι τους. Κρατούσαν τους δύο μακριά τους πρώτους μήνες, μη γνωρίζοντας πως θα αντιδράσει το beagle τους με το μωράκι τους, ελπίζοντας ότι μια έμμεση παρουσία θα μπορούσε να διευκολύνει το σκυλί στη νέα κατάσταση συμβίωσης.

Όταν το μωράκι και το beagle συναντιούνται για πρώτη φορά φαίνεται να σχηματίζεται μία τέλεια φιλία!

Δείτε το βίντεο

«Θα σε αγαπάμε» - 7χρονος παρηγορεί τον κακοποιημένο σκύλο που μόλις υιοθέτησαν και έγινε viral (Video)

Αρκετές φορές έχουμε δει βίντεο με παιδιά και τα κατοικίδιά τους τα οποία έχουν γίνει viral. Ωστόσο, ένα από αυτά κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες το οποίο έχει συγκινήσει όποιον το έχει δει. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αγόρι από τη Λουιζιάνα το οποίο μιλάει στον σκύλο του, που έχουν υιοθετήσει πρόσφατα.

Το ζώο ήταν σε ένα βίαιο περιβάλλον και υιοθετήθηκε από την οικογένεια του 7χρονου. Ο σκύλος, που λέγεται Νιλ, υιοθετήθηκε από το τοπικό καταφύγιο, αφού ήταν σ’ ένα κακοποιητικό σπίτι και βρέθηκε με εγκαύματα από τσιγάρα.

Στο βίντεο -το οποίο τραβήχτηκε από την μητέρα του- φαίνεται ο 7χρονος να χαϊδεύει το σκύλο στο κεφάλι και να του λέει: «Ξέρω ότι ο άλλος ιδιοκτήτης σου δεν ήταν τόσο καλός, αλλά εμείς θα σε αγαπάμε». Επίσης, ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία όπου ένας σκύλος μπήκε σε ιατρείο και ζήτησε βοήθεια επειδή ήταν άρρωστος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share