Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Όσο είναι Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης η Ελλάδα δεν θα πάρει...»: Επιβεβαιώνεται η ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου!

Απίθανο!

22 Μαΐου 2023 10:40
«Όσο είναι Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης η Ελλάδα δεν θα πάρει...»: Επιβεβαιώνεται η ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η αλήθεια είναι πως έχουμε διαβάσει τα πάντα για... προφητείες του Άγιου Παϊσιου και χιουμοριστική σελίδα το πήγε στο άλλο επίπεδο με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει σχεδόν σίγουρη την παραμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωθυπουργική θέση!

Διαβάστε τι έχει δημοσιεύσει το pitsirikos.net (αποτελεί σελίδα χιουμοριστικού χαρακτήρα):

«Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινή γνώμη η αποκάλυψη της προφητείας του Αγίου Παϊσίου για το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα, αν γινόταν πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αγιορείτης μοναχός είχε προβλέψει τα όσα θα έρχονταν.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε απαντήσει σε αυτούς που τον ρωτούσαν ότι θα γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας ένας γουρλομάτης με 72 τικ ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με τον Παΐσιο, η Ελλάδα δεν θα πάρει την Κωνσταντινούπολη όσο θα είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

«Όσο είναι Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης η Ελλάδα δεν θα πάρει...»: Επιβεβαιώνεται η ανατριχιαστική προφητεία του Άγιου Παΐσιου!

Επίσης, ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει πως στην πρωθυπουργία του Μητσοτάκη η Ελλάδα θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ θα πέσει και ακρίδα.

Όπως είπε ο Άγιος Παΐσιος, αν οι Έλληνες έκαναν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, θα προκαλούσαν την οργή του Θεού αλλά και των στοιχείων της Φύσης.

Σε μια σπάνια στιγμή εκφραστικής ελευθεριότητας, ο Άγιος Παΐσιος είχε πει “με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, θα σας πάει πίπα-κώλο”.

Μάλιστα, ο Άγιος Παΐσιος είχε επικαλεστεί και τον Άγιο Πατροκοσμά τον Αιτωλό που είχε πει “Όταν ο Κόκκινος Ποταμός είναι πλημμυρισμένος, πάρε το λασπωμένο μονοπάτι”, οπότε καταλαβαίνουμε πως εννοούσε ότι η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη θα πνιγεί στα σκατά.

Πάντως, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, αφού ο Άγιος Παΐσιος είπε ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες -πριν εξαφανιστούν όλοι- θα θυσιάσουν τον Μητσοτάκη και θα τον κάνουν σουβλάκι για να εξευμενίσουν τον Θεό.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο, θα εμφανιστεί ένα όμορφο παλικάρι χωρίς γραβάτα και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και της Βόρειας Μακεδονίας.

Εντάξει, εγώ δεν είμαι άνθρωπος της Εκκλησίας που έφτιαξε το γάμο -είμαι άνθρωπος του Θεού που έφτιαξε το σeξ- αλλά, για να το λέει ο Άγιος Παΐσιος, έτσι θα είναι.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share