Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δεν είναι ενοχή, είναι ευχαρίστηση»: Η «επική» απάντηση του Netflix στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «Emily in Paris»

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξομολογήθηκε ότι χαλαρώνει βλέποντας την σειρά της διάσημης πλατφόρμας

16 Μαΐου 2023 17:26
«Δεν είναι ενοχή, είναι ευχαρίστηση»: Η «επική» απάντηση του Netflix στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «Emily in Paris»
Από Ανθή Κουρεντζή

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2Night Show”, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/5).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε μόνο στα πολιτικά ζητήματα και τις εκλογές της 21ης Μαΐου, αλλά και στις στιγμές της καθημερινότητας του, αποκαλύπτοντας ότι χαλαρώνει βλέποντας τη σειρά “Emily in Paris” στο Netflix.

«Όταν θέλω -θα με κράξει η κόρη μου τώρα αν με βλέπει κάπου- όταν θέλω να χαλαρώσω πραγματικά, ξέρεις τι βλέπω; ‘Emily in Paris’. Η απόλυτη χαλάρωση. Το βλέπω με τη γυναίκα μου. Με διασκεδάζει πάρα πολύ», δήλωσε.

Μετά την δήλωση του πρωθυπουργού, το Netflix στα ελληνικά social media έκανε μια ανάρτηση που έγραφε: «Όλοι χαλαρώνουν με Emily in Paris – Δεν είναι guilt, είναι pleasure».

Μητσοτάκης από Πειραιά: «Δεν πιστεύουμε τίποτα από τα ψέματα του Τσίπρα, τον ξέρουμε καλά»

Εκλογές 2023: Στον Πειραιά περιόδευσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας σε πολίτες τόνισε πως αυτή την Κυριακή θα πρέπει να αναλογιστούν τι ψηφίζουν. Με την ευκαιρία, δείτε την κρυφή δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη ήταν το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο του Πειραιά, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στον Πύργο του Πειραιά, όπου επιθεώρησε τα έργα ανακατασκευής του κτιρίου.

Μητσοτάκης από Πειραιά: «Δεν πιστεύουμε τίποτα από τα ψέμματα του Τσίπρα, τον ξέρουμε καλά»

Μητσοτάκης: «Μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί ότι θα κρατήσει σταθερό και ασφαλές το σκάφος της χώρας»

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε πολίτες του Πειραιά: «Θα πρέπει οι πολίτες που ψηφίζουν την Κυριακή να αναλογιστούν ότι ψηφίζουν για κυβέρνηση και για πρωθυπουργό που πρέπει να κρατήσουν σταθερό και ασφαλές το σκάφος της χώρας σε ταραγμένα νερά. Αυτό μπορεί να το εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία».

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, «θέλουμε από άκρη σε άκρη όλη η Ελλάδα να στείλει το ίδιο μήνυμα ότι θα είναι γαλάζια. Ο Πειραιάς θα είναι γαλάζιος, η Β΄ Πειραιά θα είναι γαλάζια». «Η χώρα δεν χρειάζεται αβεβαιότητα και αστάθεια, ούτε χρειάζεται πειραματισμούς και συμμαχικές κυβερνήσεις όπου πάντα ο ένας θα κοιτάει πώς θα υπονομεύσει τον άλλον» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας τη σιγουριά του ότι «θα κερδίσουμε αυτές τις εκλογές και θα τους κερδίσουμε με διάφορα».

Με αφορμή μάλιστα τις εκλογές στην Τουρκία, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «οι εκλογές που έρχονται έχουν τεράστια σημασία όχι μόνο για την οικονομία, την Υγεία, την Παιδεία και τις συντάξεις, αλλά και τεράστια σημασία για την εξωτερική πολιτική. Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολη ήταν η διαχείριση της Τουρκίας αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που κρατήσαμε τη χώρα ισχυρή, απαντήσαμε με ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και χτίσαμε συμμαχίες».

Μητσοτάκης για Τσίπρα: Τον ξέρουμε, τον έχουμε δοκιμάσει

Ακόμη, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «τον ξέρουμε καλά, δεν πιστεύουμε τίποτα από τα ψέματα που μας λέει». «Απέφυγα να πω οτιδήποτε για την αξιωματική αντιπολίτευση και για τον αρχηγό της. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Τον ξέρουμε καλά, τον έχουμε δοκιμάσει, δεν πιστεύουμε τίποτα από τα ψέματα που μας λέει. Προτιμώ κάθε λεπτό διαθέσιμου χρόνου που έχω να μιλάω για το μέλλον, για τα σχέδιά μας για μια Ελλάδα που θα είναι πραγματικά ισχυρή», τόνισε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share