Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

89χρονος παππούς έζησε την απόλυτη φρίκη σε γηροκομείο - Μόλις δείτε τι κατέγραψε κρυφή κάμερα θα παγώσετε!

Αδιανόητο περιστατικό που ανακάλυψη η ίδια η κόρη του

10 Μαΐου 2023 13:01
89χρονος παππούς έζησε την απόλυτη φρίκη σε γηροκομείο - Μόλις δείτε τι κατέγραψε κρυφή κάμερα θα παγώσετε!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Κανείς δεν περίμενε να αντικρίσει κάτι τόσο σοκαριστικό όταν οι ιθύνοντες ενός οίκου ευγηρίας τοποθέτησαν κρυφές κάμερες στους περισσότερους χώρους.

Μια κάμερα στο δωμάτιο ενός ηλικιωμένου "έπιασε" έναν υπάλληλο να προσπαθεί να τον πνίξει και όσοι ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το θέαμα, ακόμη κι αν ήταν μαγνητοσκοπημένο ανατρίχιασαν.

Η Νόλεν Χάσλερ, κόρη του 89χρονου, είχε υποψίες ότι κακοποιείται όταν είδε μελανιές στο σώμα του. Ωστόσο δεν είχε στοιχεία για να αποδείξει ότι κακοποιείται μέσα στον οίκο ευγηρίας. Ο 89χρονος Κλάρενς Χάσλερ είναι κατάκοιτος, πάσχει από άνοια και δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει. «Είχα υποψίες για ένα συγκεκριμένο υπάλληλο του προσωπικού», είπε η κ. Χάσλερ σε συνέντευξή της στο ABC.

«Το σκέφτηκα πολύ για το πως θα μπορούσα να βρω αποδείξεις και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μια κάμερα και να καταγράψω ότι συνέβαινε», εξήγησε. Η κάμερα κατέγραψε βίαιη συμπεριφορά κατά του πατέρα της σε μόλις δύο ημέρες που ήταν εγκατεστημένη.

Στο βίντεο ο Κόρει Λούκας, ο υπάλληλος που φρόντιζε τον κ. Χάσλερ, φαίνεται να προσπαθεί να τον κάνει να φάει βίαια με ένα κουτάλι, να φταρνίζεται πάνω του, να τρώει το φαγητό του κ. Χάσλερ χρησιμοποιώντας τα μαχαιροπίρουνά του και να προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει πιάνοντάς τον από τα χέρια όταν ο 89χρονος προσπαθούσε να αντισταθεί.

Επίσης, φαίνεται στο βίντεο να προσπαθεί να τον πνίξει κλείνοντας την μύτη και το στόμα του με την πετσέτα που τον σκούπιζε. Η κ. Χάσλερ πήγε αμέσως στην αστυνομία. Και ο Λούκας καταδικάστηκε για επίθεση.

Το ανατριχιαστικό βίντεο:

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μια κρυφή κάμερα καταγράφει κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι έγινε όταν ένα ζευγάρι έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι του για να παρακολουθήσει τη baby sitter!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share