Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Σούσουρο στη Βρετανία: Το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα δίπλα σε Κάρολο και Καμίλα; (video)

Ανατριχιαστικό στιγμιότυπο!

7 Μαΐου 2023 14:28
Σούσουρο στη Βρετανία: Το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα δίπλα σε Κάρολο και Καμίλα; (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Viral έχει γίνει σε όλο τον κόσμο πλέον βίντεο που ανέβασε χρήστης του Tik Tok και απεικονίζει την πορεία της άμαξας του Καρόλου και της Καμίλα πριν τη στέψη του πρώτου ως νέου βασιλιάς της Βρετανίας.

Τη στιγμή που μέλη του βασιλικού ιππικού οδηγούν τα άλογα και περνούν από τον κόσμο που ζητωκραυγάζει, μία εκ των ιππέων κοιτάζει με βλοσυρό βλέμμα και για κάποια δευτερόλευτα δείχνει να μοιάζει αρκετά με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Άλλωστε υπήρξε σούσουρο σε όλη την Αγγλία χθες (6/5) για την αγαπημένη εκλιπούσα του βρετανικού λαού, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι αυτή θα ήταν η μέρα της αν ζούσε και θα έκλεβε την παράσταση με την παρουσία της.

Πάντως το βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok δεν παύει να δείχνει ένα απλό αστείο, ενώ το ίδιο δείχνουν και οι αντιδράσεις του κόσμου από κάτω.

Δείτε το και μπορείτε να κρίνετε και μόνοι σας:

«Παρούσα» η πριγκίπισσα Νταϊάνα στην στέψη του Καρόλου - Η συγκινητική κίνηση της Kate Middleton για να τιμήσει την πεθερά της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση με πολλούς συμβολισμούς, στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα William επέλεξε ένα ιβουάρ μεταξωτό φόρεμα του σχεδιαστή Alexander McQueen, το οποίο περιείχε ασημένιες ράβδους και κεντήματα από νήμα με μοτίβα των τεσσάρων λουλουδιών των πατρίδων: αγγλικό τριαντάφυλλο, σκωτσέζικο γαϊδουράγκαθο, ουαλικός νάρκισσος και ιρλανδικό τριφύλλι.

Η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας «έσπασε» τη βασιλική παράδοση, καθώς, αντί για τιάρα, φόρεσε ένα ασορτί Jess Collett x Alexander McQueen Headpiece με τρισδιάστατο κέντημα σε φύλλα.

Σε συγκινητική αφιέρωση προς την αείμνηστη πεθερά της, η Kate Middleton φόρεσε ένα σετ σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια, που δόθηκαν στην Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο το 1981. Τα σκουλαρίκια, κατασκευασμένα από τον Collingwood, σηματοδοτούν μια συγκινητική παράδοση από τη μια Πριγκίπισσα της Ουαλίας στην άλλη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share