Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3χρονο αγοράκι ισχυριζόταν πως κάποιος του μιλάει τα βράδια - Όταν οι γονείς είδαν την κρυφή κάμερα έμειναν «παγωτό»

Φρίκη!

7 Μαΐου 2023 12:33
3χρονο αγοράκι ισχυριζόταν πως κάποιος του μιλάει τα βράδια - Όταν οι γονείς είδαν την κρυφή κάμερα έμειναν «παγωτό»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Οικογένεια άρχισε να πανικοβάλλεται όταν ο 3χρονος γιος τους, τους αποκάλυψε ότι τα βράδια του μιλάει κάποιος που δεν γνωρίζει. Μόλις οι γονείς είδαν την κάμερα τους κόπηκε η ανάσα! Επίσης, μια γυναίκα ένιωθε ενοχλήσεις στον ύπνο και δεν μπορούσε ποτέ να το φανταστεί ότι συνέβαινε μέσα στο δωμάτιό της!

Ο γιος του Jay και της Sarah, τους είπε, ότι ήταν φοβισμένος επειδή κάποιος του μιλούσε τις νύχτες μέσα από το «τηλέφωνο» αλλά δεν κατάλαβαν, τι ακριβώς εννοούσε. Αυτό, όμως, μέχρι τη στιγμή που η μαμά του μικρού αγοριού, μπήκε στο δωμάτιό του και άκουσε, «Ξύπνα μικρό αγόρι, ο μπαμπάς σε ψάχνει...». Τότε τρόμαξε και άρχισε να κινείται προς το μέρος του γιου της ακούγοντας, «Βιάσου, κάποιος έρχεται...».

Η φωνή ερχόταν από την οθόνη του baby monitor που οι γονείς του μικρού είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιό του ώστε να τον ελέγχουν. Η κάμερα του μικρού παιδιού ήταν παραβιασμένη από χάκερς που μπορούσαν να τη διαχειρίζονται ακόμη και να τη μετακινούν.

Τόσο η μητέρα του παιδιού όσο και ο πατέρας όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο είναι φανερά σοκαρισμένοι καθώς, δεν γνωρίζουν ποιος και γιατί χάκαρε την κάμερα του παιδιού τους, από που είναι, όπως, και το αν μένει κοντά στο σπίτι τους ή μακριά.

Τώρα με τη σειρά τους, δημοσιοποιούν την ιστορία τους ώστε να είναι προσεκτικοί όλοι οι άλλοι γονείς.

Τραβούσε με την κάμερά του μια ισχυρή καταιγίδα - Αυτό που είδε ξαφνικά του έκοψε την ανάσα (Video)

Ένας άνδρας απολάμβανε μία εκπληκτική καταιγίδα στον σκοτεινό ουρανό και πήρε την κάμερα του και άρχισε να βιντεοσκοπεί αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο. Επίσης, ένας αστρονόμος καταγράφει περίεργες κινήσεις, με μια κάμερα, μπροστά από την επιφάνεια της σελήνης!

Όταν, πολύ αργότερα, κάθισε να το ξαναδεί πρόσεξε κάτι παράξενο. Φωτεινά κομμάτια έπεφταν από τον ουρανό. Ο υπολογιστής του «πήρε φωτιά» στην προσπάθειά του να κάνει αναλύσεις και τελικά να μας δώσει το video που πραγματικά είναι αξεπέραστο και δεν νομίζουμε πως υπάρχει όμοιό του:

Φωτογράφος ζουμάρει με την κάμερά του στον ουρανό και παθαίνει σοκ! Δείτε τι κατέγραψε (Video)

Απίστευτες εικόνες κατόρθωσε να καταγράψει με την κάμερά του φωτογράφος από την Αυστραλία, ο οποίος φημίζεται για τις επιτυχίες του.

Στρέφοντας την κάμερά του προς τον ουρανό, είχε όλη την τύχη με το μέρος του καταγράφοντας από πολύ... κοντά μια φανταστική βροχή μετεώρων. Ενώ, λίγους μήνες αφού είχε μετακομίσει στο νέο της σπίτι μια 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο. Μόλις δείτε τι κατέγραψε με την κάμερά της θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share